Arriba el Tren de creació i formació en Dansa, Circula! (Barcelona/Madrid/ València)

circula-dansa-2015

El Tren de creació i formació en Dansa, CIRCULA!, comença a caminar al novembre, amb 3 propostes formatives i d’exhibició (a Barcelona, Madrid i València), triades per convocatòria. La iniciativa, que neix amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa, està impulsada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), i l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV).  Puja’t al tren de la dansa, i no et perdis l’espectacle i el taller de Barcelona. T’hi esperem!  https://circuladanza.wordpress.com/

Origen: Arriba el Tren de creació i formació en Dansa, Circula! (Barcelona/Madrid/ València)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*