La Jove Companyia Mona, de Corbera de Llobregat, guanya un premi al concurs de Massoteres (Lleida)

El passat 24 d’octubre, la Jove Companyia Mona va guanyar el primer premi del concurs “Buscatalents” a Massoteres (Lleida), amb l’espectacle T’ESTIMO. Aquest va ser el seu primer “bolo”. L’experiència de sortir de casa, carregar la furgoneta, viatjar els 102 km. que separen Corbera de Massoteres (fent parada a Olesa de Montserrat per participar a la Mostra de Teatre Butaka Jove), arribar, preparar l’escenografia, haver d’adaptar-se a un espai desconegut, fer la funció per a un públic nou… Tot això, ja va valer la pena!; guanyar, un regal. La Jove Cia. Mona ha iniciat la temporada amb molta força i amb el convenciment de que amb treball i constància, pot aconseguir els objectius que es proposi. Som-hi!!!

cia-mona-corbera-testimo1

SOBRE LA JOVE CIA. MONA 

La Jove Companyia Mona neix al 2014 de la proposta d’un grup de joves, alumnes de Món de Mones, amb ganes de seguir explorant en el seu desenvolupament artísic, i de l’amor i entusiasme que senten pel teatre. Món de Mones dóna suport a la proposta i suggereix la creació d’una companyia jove, formada per nois i noies d’entre 18 i 25 anys, amb moltes ganes de seguir aprenent, que centri el seu treball en la investigació teatral, l’entrenament actoral i la creació d’espectacles, de manera compromesa i seriosa.

El grup, coordinat per la directora Gemma Martínez, desenvolupa la seva activitat a les instal·lacions de la Societat Diadema de Corbera de Llobregat, seu de l’escola de teatre Món de Mones. La pròpia companyia, des de la pràctica, va definint un model  i objectius de treball propis. Reb formació, investiga i crea espectacles; per tant es plantegen una sèrie d’obectius, possibilitats i perspectives de futur, amb la intenció d’ajudar a la professionalització de joves actors i creadors.

Al maig de 2015, la Jove Cia. Mona estrena el seu primer espectacle T’ESTIMO, i actualment prepara el segon. Els assajos es combinen amb actuacions del que han “batejat” com IMPROJOVE, un show d’improvisació que s’adapta a diferents espais i formats, i animacions per a diferents tipus d’esdeveniments.

cia-mona-corbera-testimo2

Facebook Jove Cia Mona

Món de Mones
Escola de Teatre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*