L’objecte – Taller de creació amb Titzina Teatro | Nau Ivanow

L’objecte – Taller de creació amb Titzina Teatro

26 novembre / 29 novembre – 2015
Titzina2
Durant el temps que els éssers humans hem habitat la Terra, hem deixat constància de la nostra presència a través d’objectes. En aquest taller d’investigació, busquem utilitzar els objectes com a generadors de records, vinculats a la memòria personal o col·lectiva. Cada objecte guarda un record humà perque algú el va fer, el va tocar, el va utilitzar o el va guardar. Amb un objecte és possible plasmar i evocar de forma plàstica un moment, una idea. És una font activadora de la memòria i també de la imaginació, a través del tacte, la vista, el gust, l’oïda i l’olfacte. Ells decidiran el rumb de la investigació.

Volem investigar amb objectes personals i objectes que acaben a les nostres mans per atzar. Aquesta vegada volem que siguin els objectes els que ens expliquin les seves històries.

Com s’estableix la relació entre l’objecte i qui el posseeix?
Quina capacitat té l’objecte o el subjecte d’evocar la memòria personal o col·lectiva?
En quina mesura podem desarrelar-nos de l’ús quotidià de l’objecte per buscar la seva part emotiva o deixar que estimuli la nostra imaginació?
Quines possibilitats plàstiques té l’objecte?

En cada taller ens enfrontem a la “pàgina en blanc” per endinsar-nos durant uns dies en la incertesa que suposa la creació. En aquesta ocasió, partirem de l’objecte com a font principal d’inspiració. També ens basarem en la recerca d’informació bibliogràfica, imatges, observació d’espais i persones, per al final dels quatre dies poder construir i mostrar diferents creacions teatrals.

TITZINA TEATRO
Companyia teatral fundada per Diego Lorca i Pako Merino, formats a l’École International Jacques Lecoq de París. Fa 10 anys que treballen en la creació teatral com a dramaturgs, directors i intèrprets dels seus muntatges. Han estrenat els espectacles FOLIE A DEUX/SUEÑOS DE PSIQUIÁTRICO, ENTRAÑAS, EXITUS i DISTANCIA SIETE MINUTOS, amb els quals han rebut nombrosos premis i una gran acollida de crítica i públic arreu del món.[www.titzinateatro.com]

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: del 26 al 29 de novembre de 2015
Horari: Dijous i divendres de 16h a 20h; dissabte i diumenge de 16h a 21h
Preu: 170€ (descompte: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE)
Places: 15 màxim

La selecció d’alumnes es farà per currículum, que haureu d’enviar en format pdf a formacio@nauivanow.com

formació24
Un projecte de formació orientat a professionals de les arts escèniques. Un laboratori escènic, on experimentar noves formes de treballar, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements, i propiciar el contacte entre diferents professionals del sector.
Coordinació: Alberto Díaz

Origen: L’objecte – Taller de creació amb Titzina Teatro | Nau Ivanow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*