Magda Puyo, nova directora general de l’Institut del Teatre

Institut del TeatreBarcelona, 2 de novembre de 2015. La professora, directora teatral i dramaturga Magda Puyo ha estat nomenada directora general de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, després d’haver superat el procés de selecció per a la provisió d’aquest càrrec. 

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i amb estudis d’Interpretació, de Direcció i de Dansa, Magda Puyo és professora de Direcció i Interpretació a l’Institut del Teatre des de 1996, on ha desenvolupat tasques com a coordinadora acadèmica els cursos 2009, 2010 i 2011, i com a directora pedagògica de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) els cursos 2012 i 2013.

Ha estat membre del Consell Assessor del Teatre Nacional de Catalunya (1998-2001) i directora artística del Festival Sitges Teatre Internacional – Creació Contemporània (2001- 2004). Actualment desenvolupa la seva activitat com a directora d’escena, Dramaturga, i com a professora de direcció i d’Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona.

La seva trajectòria teatral s’inicia amb la creació del col·lectiu Metadones i continua  en sales alternatives (Sala Beckett, Artenbrut, Teatre Malic i Sala Muntaner), teatres públics (Teatre Lliure i Teatre Nacional de Catalunya), privats (Sala Villarroel i Teatre Romea) i nombrosos festivals (Fira de Tàrrega, Festival Grec i Temporada Alta). Ha rebut els Premis de la Crítica per les obres “Pesombra” i “Temps Real”.

Més informació: http://institutdelteatre.cat/ca/pl422/actualitat/id120/magda-puyo-nova-directora-general-de-l-institut-del-teatre.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*