Sis espais de circ de Catalunya ofereixen un taller per a famílies aquest cap de setmana

Circ en família  - 7 i 8 novembre

Amb l’hivern torna el Circ en Família, una activitat per a famílies perquè els petits puguin descobrir el món del circ i desenvolupar habilitats físiques i expressives. En total sis espais de circ situats a Barcelona, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Celoni i Vilanova i la Geltrú organitzen els dies 7 i 8 de novembre de forma conjunta una sèrie de tallers de circ per a infants i els seus pares i mares, en la 8a edició conjunta d’aquesta proposta.
 
La iniciativa sorgeix de la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), una xarxa d’espais públics i privats que ofereixen recursos per a la creació,  l’entrenament, la formació, la producció, l’exhibició o la distribució de circ amb l’objectiu de difondre i promoure aquesta art escènica.
 
 
CIRC EN FAMÍLIA
El cap de setmana del 7 i 8 de novembre, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), organitza la 8ª edició conjunta de Circ en família a 6 espais de circ d’arreu de Catalunya: l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), La Crica (Manresa), Cronopis (Mataró), Ca l’Estruch (Sabadell), Centre Cultural de Terrassa i Tub d’Assaig (Terrassa) i Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú).
 
Des del mes de febrer de 2013 s’han realitzat 7 edicions conjuntes de la iniciativa. En total, unes 2.000 persones han participat en aquestes propostes.
 
Circ en família és una oportunitat per a pares, mares i fills/es de compartir un temps en família i fer una petita descoberta del circ. La pràctica del circ, tant en grans com en petits, millora la psicomotricitat, permet adquirir un major grau d’expressió i comunicació i augmenta la sensibilitat davant d’expressions artístiques.
 
LA XARXA D’ESPAIS DE CIRC DE CATALUNYA (LA XECC)  
La Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC) està formada per 17 espais d’arreu de Catalunya: l’Ateneu Popular de 9 Barris, l’Almazén, La Nave  Espacial, Gente Colgada, Escola de Circ Rogelio Rivel, La Central del Circ, (Barcelona), Ca l’Estruch (Sabadell), Circ Cric (Sant Esteve de Palautordera), Circo Los (Sant  Celoni), Cronopis (Mataró), La Circoteca de Passabarret (Valls), La Crica (Manresa), La Llançadora i Roca Umbert (Granollers), Tub d’Assaig 7.70 (Terrassa), El Circ de les Mussaranyes (Reus), Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova I la Geltrú). La XECC ha estat impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).
 
Els objectius de la XECC són fer visible el teixit d’espais de circ i assolir un major  reconeixement de la tasca que realitzen, facilitar la comunicació entre tots els membres, compartir i optimitzar els recursos i buscar  solucions conjuntes a les problemàtiques específiques dels espais de circ amb la intenció de donar estabilitat als projectes.

PROGRAMA DE CIRC EN FAMÍLIA 7 I 8 DE NOVEMBRE
 
Dissabte 7 de novembre
 
Mataró  
Cronopis  
Tolón, 18
11h-13h
3’5€/persona (descompte x famílies nombroses)  
No cal reserva prèvia
www.cronopis.org
 
Sabadell  
L’Estruch  
Sant Isidre, 140
11.30h-13h
5€/família
www.lestruch.cat
 
Sant Celoni
Escola de Circ Los
Atrium Sant Celoni, Ctra Olzinelles s/n
11h-13h
Un nen/a 3€/un nen/a i dos adults 5 €
 
 
Diumenge 8 de novembre

Barcelona
Escola de Circ Rogelio Rivel
Portlligat, 11-15
11h-13h
5€/persona (5è membre d’una familia, gratuït).
Inscripcions: tallers@escolacircrr.com
www.escolacircrr.com
 
Manresa
La Crica
Muralla Sant Domènec, 1   
11h-13h
Preu: 2€ /persona (alumnes de La Crica gratuït)
www.lacrica.cat
www.facebook.com/crica.decirc?fref=ts
 
Vilanova i la Geltrú  
Escola de Circ Saltimbanqui  
Mèrida, 5
11h-13h
5€/persona (5è membre d’una família, gratuït)
Els infants han de anar acompanyats d’un adult (un adultx2nens/es)
Inscripcions:  escoladecircsaltimbanqui@gmail.com
www.escoladecircsaltimbanqui.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*