CONVOCATÒRIA DEL 16è PREMI BBVA DE TEATRE

El termini de presentació de propostes s’acabarà el 7 de desembre de 2015 a les 24 h.

El Premi BBVA de Teatre té com a finalitat donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

En aquesta 16a edició del Premi BBVA, el premi al “Millor espectacle teatral” consisteix en una gira per Catalunya de 4 representacions a diferents teatres i 2 actuacions al Festival Temporada Alta 2016. El premi, valorat en 20.000 euros, es farà efectiu a la companyia en concepte de caixet. Els cinc finalistes no premiats percebran 900 euros en conceptede caixet.

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) atorgarà, d’entre les obres finalistes, una menció especial a la millor actriu i al millor actor.

La documentació i material que cal presentar és:
    – Fitxa artística completa
    – Fitxa tècnica de l’espectacle
    – L’exemplar, còpia del text o guió de l’espectacle
    – Dossier de la companyia
    – Enregistrament íntegre de l’espectacle via wetransfer a premiteatre@gmail.com preferiblement en format .mov o .mp4 d’un pes màxim de 2GB.

Tota aquesta documentació s’ha de tramitar a través del formulari de participació.

El Premi BBVA de Teatre aposta per la qualitat, la professionalitat i el risc; valors que es vol compartir amb el públic a través de les obres finalistes i acostar així el teatre més emergent a diferents escenaris.

El Premi està convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, i compta amb la col·laboració de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

El premi es farà públic durant el mes de maig de 2016 en el transcurs de la gala final que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic.

Consulteu les bases del concurs completes per a més informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*