Novetats APdC

El benestar professional de la Dansa a la II Jornada de Transició d’Artistes de Dansa (20/11)L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya organitza la II Jornada de Transició d’Artistes de Dansa que girarà entorn del Benestar professional de la Dansa, i que tindrà lloc divendres 20 de novembre al CCCB…
Com puc motivar als meus alumnes? No et perdis aquest curs!L’APdC organitza un curs de motivació per a docents de dansa, dissabte 21 de novembre a l’Institut del Teatre de Barcelona. Estarà a càrrec de la psicòloga i professora de dansa Ana García-Dantas,…
Roser López Espinosa donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre i desembreDel 3 de novembre al 22 de desembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina i corògrafa Roser López Espinosa. Seran dimarts i dijous…
Cerquem 3 professionals de la dansa per al projecte ‘Ballar ens fa bé’ – Dia Internacional de la Dansa 2016Cerquem 3 professionals de la Dansa que vulguin desenvolupar una activitat/projecte, sota el lema Ballar ens fa bé, amb l’objectiu d’apropar la dansa, d’una forma lúdica, a un col·lectiu que no n’estigui familiaritzat…
Cerquem 5 coreògrafs/coreògrafes per al projecte “Balla’m un llibre” 2016El projecte ‘Balla’m un llibre’ vol acostar la dansa a la ciutadania en una programació especial creada al voltant de Sant Jordi i el Dia Internacional de la Dansa, i oberta a tot el públic. Parteix del material literari per buscar la base per apropar el llenguatge coreogràfic a tots els usuaris de les biblioteques…
Puja’t al Tren de creació i formació en Dansa, Circula! (Barcelona/Madrid/València)El Tren de creació i formació en Dansa, CIRCULA!, comença a caminar al novembre amb 3 propostes formatives i d’exhibició, triades per convocatòria. La iniciativa que neix amb l’objectiu de facilitar…
Més de 130 inscrits a la Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’L’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya i Moviment Lantana, organitzem – amb la col·laboració de la Universitat de Girona- la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’…
SAVE THE DATES: 14 i 15 de gener – “Re-mou-te” a la Sala HiroshimaEls dies 14 i 15 de gener es podrà veure, a la Sala Hiroshima de Barcelona, el resultat de la I Edició de Re-mou-te. El projecte, impulsat des de l’APdC i la Fundació SGAE, té com a principal objectiu…
15% de descompte per als socis a la 32a Temporada de Dansa del Centre Cultural TerrassaEls socis i sòcies de l’APdC tindran un 15% de descompte en dues entrades per als espectacles de la 32a Temporada de Dansa BBVA del Centre Cultural Terrassa. La venda d’entrades s’efectuarà de dues…
Guanyadora d’una entrada doble per a veure ‘Artificial Things’ de la Cia. Stopgap a l’Espai DansatL’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Artificial Things de la StopGap Dance Company, a l’Espai Dansat!…
20% de descompte per als socis de l’APdC al Programa m.a.p. (mudances aula pedagògica)Àngels Margarit/cia Mudances, en col·laboració amb La Caldera, presenta el programa m.a.p. (mudances aula pedagògica) 2016, dirigit a ballarins i coreògrafs, amb una sèrie de tallers i diferents…
» Llegir més

 

Notícies Sector

Finalistes de la XXI Edició dels Premis ButacaEls Premis Butaca de Teatre de Catalunya obren un any més el període de votacions a les produccions escèniques que s’han vist al nostre país la darrera temporada i als artistes nominats…
VII Edició de “Dansa ara” a La Pedrera·Els socis de l’APdC tenen un 25% de descompte / La Fundació Catalunya–La Pedrera organitza la setena edició del cicle Dansa ara a La Pedrera presentant coreògrafs reconeguts i joves creadors que ens…
Torna a les Biblioteques de Barcelona el cicle de xerrades ‘La dansa no fa por’Com hem de llegir la dansa d’avui; quines claus ens descobreixen les tendències actuals d’aquest llenguatge artístic; com s’encaren els propis artistes en un moment de canvi de paradigma…
Arriba el Festival ‘Fenòmens, experiències entorn al cos’La primera edició del festival FENÒMENS. EXPERIÈNCIES ENTORN AL COS tindrà lloc els dies 1,2,3 d’octubre, 5,6,7 de novembre i 19 de desembre, a l’Espai Erre (Poblenou) i a la Sala Hiroshima…
Resolució de la II Convocatòria de residències 2016 del GranerEls projectes seleccionats en la II convocatòria de residències del Graner 2016 són…
La Intrusa Danza i Rubén Olmo, Premis Nacionals de Dansa 2015La Intrusa Danza, en la modalitat de creació, i el ballarí Rubén Olmo, en la modalitat d’Interpretació, han estat guardonats amb el Premio Nacional de Danza 2015, que concedeix el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, i que està dotat amb 30.000 euros cadascun.
La Cia. Poliana Lima guanya el Xè Certamen Coreogràfic de SabadellLa Companyia Poliana Lima ha guanyat el Xè Certamen Coreogràfic de Sabadell amb la peça Atávico. La mateixa peça que ha estat escollida pel projecte Circula!, impulsat per l’APdC, i que es podrà veure al desembre a la Sala Hiroshima de Barcelona…
Celeste Ayús i Rosa Ma Masiá, Premi del Públic al Festival de Agitación Escénica DecorridoEl Colectiu LasTwins, format per les coreògrafes i sòcies de l’APdC Rosa Ma Masiá i Celeste Ayús, ha rebut el Premi del Públic al Festival de Agitación Escénica Decorrido 3, de Múrcia, amb…
Finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del TeatreDe les quatre coreografies curtes presentades al desembre al Mercat de les Flors, se’n triarà una per a ser estrenada dins la programació del festival Grec’16…
El 31 de març arrencarà el Sismògraf 2016La propera edició del festival de dansa Sismògraf ja té dates: se celebrarà a Olot del 31 de març al 3 d’abril de 2016. La capital de la Garrotxa tornarà a convertir-se en l’epicentre de la dansa…
» Llegir més

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*