‘Be God Is’, primer espectacle de la nova Programació Juvenil a Molins de Rei

Des del Grup Xarxa Molins de Rei ens han fet arribar el cartell de l’espectacle que tindrà lloc el dissabte dia 2 d’abril a les 19 h al Teatre de la Joventut Catòlica “La Peni” de Molins de Rei.

Com ja ens va explicar la Isabel Arias, presidenta de la Fundació Xarxa, en la III Trobada de Teatre per a Joves, s’està activant des de la Fundació aquesta mena de programacions en alguns grups Xarxa. En aquest cas, per primera vegada han programat a Molins de Rei un espectacle adreçat a públic jove, amb la voluntat de fer que el teatre juvenil sigui una realitat al poble -com en d’altres que segurament seguiran- i pugui arribar a ser una oferta cultural estable a Molins de Rei, i és per a nosaltres un plaer fer-ne difusió.

La setmana vinent li tocarà el torn a Corbera de Llobregat, una programació ja existent, comandada per Gemma Martínez i l’escola teatral ‘Món de Mones’, que també va estar a la III Trobada, i ens va explicar amb detall el projecte, que us recomano llegir.

Fulletons-Butakab-BeGodIs-MolinsdeRei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*