Festival ‘Yo voy al teatro’, portant persones discapacitades i gent gran al teatre

yo-voy-al-teatro-logo

El festival “Yo voy al teatro” ofereix un mes de representacions accessibles per a persones amb discapacitat auditiva, visual i persones grans.

Tots els espectacles programats són inclusius. Hi pots venir sol, amb la teva parella o amb qui tu vulguis. Teatre Accessible és teatre per a tots!

  • El Festival tindrà lloc a una desena de teatres des de finals d’abril i durant el mes de maig. La iniciativa es repetirà a Madrid i arriba per primera vegada a teatres de Barcelona.
  • El projecte Teatre Accessible està duent a terme la seva cinquena temporada regular, amb la inclusió de noves ciutats com Sevilla o Múrcia i, per primer cop, l’oferta de funcions incorporant el servei d’accessibilitat cognitiva a Madrid.
  • Teatre Accessible garanteix aquesta temporada 2015/16 el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala a més de mig centenar de produccions teatrals accessibles a una quinzena de teatres.
  • El projecte és possible gràcies al compromís amb l’accessibilitat de les entitats que hi participen: Fundació Vodafone Espanya, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida, la Fundació Els Tres Turons i Aptent Soluciones.
  • Els serveis d’accessibilitat també es podran gaudir a través de l’aplicació mòbil de Teatre Accessible i STARTIT, compatibles amb les ulleres Moverio d’EPSON.
  • Teatre Accessible ocupa 7 persones amb discapacitat, formades prèviament en accessibilitat sensorial amb la col·laboració del Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida i la Fundació Els Tres Turons.

www.yovoyalteatro.es/ca/

El Festival

“Yo voy al teatro” neix a l’abril de 2015 com el primer festival de teatre per a persones amb discapacitat sensorial i persones grans. A la segona edició, “Yo voy al teatro” torna a Madrid des de finals d’abril fins a finals de maig, ampliant la programació també a Barcelona.

Programació

A la seva primera edició va involucrar 12 teatres de la capital i va oferir 15 funcions accessibles. Aquest any la programació, a més de Madrid, s’estén a la ciutat de Barcelona. Consulta quines són les obres i els teatres que participen en aquesta segona edició del festival.

Tallers

En aquesta segona edició també repetirem els tallers enfocats a persones amb discapacitat sensorial per conèixer de primera mà quina és la seva opinió sobre l’accessibilitat a les arts escèniques. Si t’interessa participar-hi, entra i informa’t sobre les diferents sessions que tenim preparades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*