El FITKAM omple Montmeló de teatre infantil i familiar aquest cap de setmana

  • Fitkam-logoLa quarta edició del Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló es celebra aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig de 2016 

  • Les entrades dels espectacles s’hauran d’adquirir al Punt d’Informació del FITKAM i tenen un preu de 2€

 

 

Barcelona, 19  de maig  de  2016. L’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló, organitza  la  quarta  edició  del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló, que es celebra aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig de 2016.

Durant el cap de setmana, es podran veure 26 espectacles infantils i familiars, que es mouen en gèneres tan diversos com el teatre sensorial, la màgia, el musical, el clown, les titelles, els concerts teatralitzats i els contacontes, entre d’altres.

Aquests són els espectacles i companyies que integren el programa del FITKAM 2016:

www.kacumensi.cat/programa/

Dissabte 21 de maig:

– Alícia al país de les Meravelles (Cia. Catacrac Teatre)
– La Bella Dorment (Cia. Flic Flac Teatre)
– Espai Milanta (Cia. Milanta)
– Anima’t Animal! (Cia. Ferran Martí)
– A la Voreta dels Núvols (Cia. Patawa)
– Bicicadabra (Cia. Félix Brunet)
– Draps (Cia. La Guilla Teatre)
– Més que Màgia (Mag Stigman)
– Musical de Musicals (Cia M&M)
– Fades i Follets (Cia. Patawa)
– Contes Empaperats i Personatges Esbojarrats (Cia. Alma i la Mar de Contes)
– Bayumba Bus (Cia. Bayumba)
– Mobilus (Cia. Addaura Teatre Visual)
– La Caputxeta Vermella (Cia. Teatre Imaginari)
– Hansel i Gretel El Musical (Cia. La Roda Produccions)

Diumenge 22 de maig:

– Acluca el Ulls (Cia. Parpelles)
– El Cuc i la Cuca (Cia. Mon Mas)
– Atzars, contes per volar (Cia. Sherezade Bardají)
– L’#espaiempissarrat (Cia. Què fas Carlota?)
– Esfèric (Cia. Aboon Teatre)
– No toquen mis manos (Cia. Valeria Guglietti)
– De què fan olor els pets? (Cia. Sgratta Teatre)
– Balla menut (Cia. Sabanni)
– La Tereseta juga a Sinera (Cia. Núria Clemares)
– Granotes i gripaus i altres trifulgues (Cia. Cesc Serrat)
– Festa Salada (Cia. Encara Farem Salat)

El programa i els horaris dels espectacles es poden consultar a la web www.fitkam.cat.

Fitkam2016-espectacles

Estrenes i novetats

Tres dels espectacles que integren el programa han escollit el marc del FITKAM per fer la seva estrena: Fades i follets (Cia.Patawa), Musical de musicals (M&M) i Esfèric (Cia. Aboon Teatre).

Kacu Mensi també ha preparat un homenatge al rondallaire Cesc Serrat, en què es destacarà la seva llarga trajectòria dins del sector de les arts escèniques. L’acte comptarà amb la presència de l’artista i tindrà lloc el diumenge 22 de maig a la Sala Polivalent de la Torreta (16.30h), abans de l’inici de l’espectacle Granotes i gripaus i altres trifulgues de la Companyia Cesc Serrat.

D’altra banda, el FITKAM afegeix també un nou espai d’exhibició: l’espai J, ubicat a la Sala Petita de la Polivalent. Anomenat també “Espai de la Paraula”, acollirà els espectacles de diversos narradors de l’Associació de Narradors i Narradores (ANIN), que  col·labora per primera vegada amb el festival.

Entrades i dinar popular

Per  tal  d’evitar  problemes  d’aforament,  els assistents al FITKAM hauran d’adquirir prèviament les entrades als diversos espectacles que s’han programat als espais interiors. El preu de l’entrada al primer i al segon espectacle és de 2 euros. A partir del segon espectacle, el preu de l’entrada és d’ 1 euro.

Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.

Les entrades es poden comprar durant tot el cap de setmana al Punt d’Informació del FITKAM, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1). Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.

Finalment, i com ja és tradicional en la oferta del FITKAM, es celebrarà un dinar popular el diumenge 22 de maig als Jardins de La Torreta (14.30 hores). El preu del dinar és de 5€ per persona(inclou fideuà, amanida i pa). Els tiquets es poden comprar el mateix diumenge 22 de maig al Punt d’Informació del FITKAM.

El festival manté en cada edició la mateixa voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, oberta tant a les famílies com als professionals del sector. Gairebé 5.000 persones van participar en la darrera edició del FITKAM, celebrada el maig del 2015.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: 

El període d’inscripció per als professionals de les arts escèniques, els programadors i premsa finalitza dijous 19 de maig a les 24 hores: www.fitkam.cat/professionals

Sobre Kacu Mensi: 

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció,protecció i dinamització del sector. Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

Si voleu ampliar informació o necessiteu imatges podeu contactar amb nosaltres al correu: comunicació@fitkam.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*