Residències de Companyies Teatrals Joves als Lluïsos de Gràcia de Barcelona

BUSQUEM COMPANYIES JOVES AMB ESPERIT CREADOR

  • Termini fins al 15 de juny per optar a la 2ª edició de les Residències Teatrals de Lluïsos Teatre del curs 2016-17
  • Lluïsos Teatre es consolida com a obrador per a joves creadors i companyies emergents

Ja hem obert el termini per a la convocatòria de la 2ª edició de les Residències Teatrals de Lluïsos Teatre per al curs 2016-17. Tots els estudiants, professionals de les arts escèniques i joves creadors que busquin espai d’assaig per al seu procés creatiu, poden presentar proposta fins al 15 de juny.

Residències-teatrals Lluïsos-Teatre-2016-17
L’aposta per al foment de la creació jove és un dels objectius del nou Teatre de Lluïsos des de la seva inauguració, el curs passat. Lluïsos Teatre vol consolidar-se com a obrador de teatre jove i emergent i donar sortida així a la necessitat plantejada pels joves creadors de la ciutat.

D’entre les propostes rebudes en aquesta edició, es seleccionaran 3 muntatges que podran assajar durant 3 mesos a les noves instal·lacions de l’entitat i estrenar l’obra en la temporada teatral de Lluïsos Teatre.

L’èxit de la primera convocatòria ha superat les expectatives inicials. N’han sortit tres projectes: La Trinxera, de la Cia. Laura; Dins la cova, de la Cia. Coralines; i Barcelona Contra La Paret, del Col·lectiu La Pública. I alguna d’ells han fet el salt a El Maldà, el Grec Festival de Barcelona, i continuen!

 

Telf. 932 183 372

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*