El Centre Cívic Can Felipa de Barcelona convoca projectes d’arts escèniques per a la seva programació 2016-17

CONVOCATÒRIA ARTS ESCÈNIQUES
————
2016-2017
El programa d’Arts Escèniques del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització, dividida en tres modalitats: Escena actual, performance i Menuda Felipa. Els projectes seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació d’’escena Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa que es planteja com un laboratori, un espai d’experimentació, formació i producció, on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius treballen conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes escènics seleccionats.
Totes les persones implicades seran acompanyades d’un o més professionals en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes, així com de sessions d’assessorament per al disseny conjunt de les activitats de mediació, sempre amb la intenció de fomentar el debat i la reflexió crítica i pràctica davant de la producció artística la seva exhibició.
Presentació de projectes fins el 06 de juliol
Bases

Consulteu les bases de la convocatòria al següent document:
Convocatòria 2016 Arts Escèniques
Comissió de selecció:

LALI ÁLVAREZ: dramaturga, directora escènica i coordinadora del projecte Teatre de la comunitat.
GASTON CORE: director artístic de la sala Hiroshima.
OLGA FUSTÉ; coordinadora del programa d’arts escèniques de Can Felipa.

Origen: Can Felipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*