‘Bla Bla’ festival de narrativa oral, 1 i 2 de juliol a Vallfogona de Riucorb

Torna el festival de narrativa oral Bla Bla a Vallfogona de Riucorb

Els dies 1 i 2 de juliol de 2016 el poble de Vallfogona de Riucorb celebra la vuitena edició del festival de narrativa oral Bla Bla. Enguany el Bla Bla encara aquesta edició mantenint-ne l’essència i apostant per una programació variada en què petits i grans puguin gaudir de l’entranyable art de la narrativa oral.

Com ja és habitual, el tret de sortida del certamen serà divendres, 1 de juliol, a les 11 de la nit, amb una sessió de contes per a adults protagonitzada per Pere Box. L’autor crea, interpreta i dirigeix The Music Box Project, un espectacle divertit i carregat d’humor que promet una estona d’entreteniment fugaç sota la marinada vallfogonina. La terrasseta de l’Hostal del rector serà l’escenari escollit per a aquest esdeveniment que compta amb el suport del restaurant de Vallfogona i que serà obert per acollir aquells que vulguin fer un mos al poble abans de l’espectacle.

Dissabte, 2 de juliol, serà el dia central del festival. A les sis de la tarda començarà la ja tradicional cercavila de conte, en què podrem fer un recorregut pels racons més emblemàtics del poble del rector de Vallfogona i aturar-nos a escoltar les històries que ens narraran la contista targarina Ramona Térmens i la calafina Rosa Caballol. Els infants podran disfressar-se del personatge de conte que més els agradi i ballar al ritme de la música de la colla gegantera La Pessigolla de Valls, que amenitzarà la cercavila durant tot el recorregut.

Aquest dissabte de Bla Bla arribarà al punt final a les onze de la nit amb l’espectacle Fes-li el salt amb Roald Dahl de l’actriu Mònica Torra. Amb motiu del centenari del naixement del reconegut novel·lista, escriptor de contes i guionista gal·lès Roald Dahl les organitzadores del festival han apostat per aquest espectacle que oferirà als assistents un recull d’històries apassionants, macabres i plenes d’humor negre, acompanyades de la millor música dels anys 50 i de les magnifiques dots interpretatives i artístiques de Mònica Torra.

Seguidament el festival es clourà amb l’entrega dels premis del sisè Concurs de Microcontes Bla Bla, que en aquesta edició ha comptat amb un jurat integrat per la periodista Natza Farré i l’escriptora Cristina Garcia.

Aquest festival, organitzat per un grup de vallfogonins, compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Vallfogona de Riucorb, l’Hostal del Rector, l’Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb, la casa rural Ca la Sila, el Celler Comalats i la Casa Somsomnis. Tots els espectacles del festival són de franc i es duran a terme pels carrers i les places de Vallfogona de Riucorb.

https://www.facebook.com/BlaBla.festivaldecontes/events

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*