‘Desconnecta’, concurs de grups musicals novells, als Lluïsos de Gràcia de Barceona

EL NOU CONCURS ‘DESCONNECTA’ BUSCA GRUPS NOVELLS AMB ESPERIT CREADOR

  • Els Lluïsos de Gràcia i el magazine cultural L’AMPLI engeguen un concurs musical de música en viu per a grups joves i novells
  • La final serà el 26 de novembre en un concert al teatre de Lluïsos amb els 2 grups finalistes que faran de teloners d’un grup reconegut
  • El jurat estarà format per professionals de l’àmbit musical i de l’organització

desconnecta-lluisos-gracia2016

Els Lluïsos de Gràcia i el magazin cultural L’Ampli hem posat en marxa el concurs “DescoNNecta 2016” de música en viu dirigit a  grups musicals novells amb esperit creador que vulguin començar a fer-se un nom en l’escenari musical català. El concurs s’inicia el 10 de juny, amb la fase d’inscripció i acaba el 26 de novembre amb un concert entre els dos finalistes al Teatre de Lluïsos de Gràcia. Els dos grups faran de teloners d’un grup professional conegut que anunciarem al setembre, i el grup guanyador serà programat a un Festival de música en viu de l’àmbit català el 2017 que encara no podem revelar.

Per participar al concurs, els grups que ho vulguin hauran d’enviar un vídeo o una maqueta al correu desconnecta@lluisosdegracia.cat abans del 10 de juliol amb una cançó de creació pròpia i de qualsevol estil musical. Les bases es poden consultar al web. Inicialment se seleccionaran 8 grups, que es donaran a conèixer en la festa de presentació del Concurs el mes de setembre.

Els 8 seleccionats tocaran en dos concerts en directe que tindran lloc el 8 i el 15 d’octubre al pati dels Lluïsos de Gràcia. El repertori serà d’entre 20 i 30 minuts i haurà d’incloure temes propis. Els 2 grups finalistes d’aquest doble concert passaran a la final que tindrà lloc el 26 de novembre al teatre de Lluïsos de Gràcia i tocaran amb un grup reconegut que farà de cap de cartell. El guanyador el decidirà el jurat de l’organització i el públic present a la sala per votació, en un 50% cadascun. El jurat encarregat de la selecció estarà format per professionals de l’àmbit musical i membres de l’organització de Lluïsos de Gràcia i de L’Ampli.

El concurs “DescoNNecta 2016” és la nova versió del cicle de música de petit format per a joves músics que es feia antigament al bar de Lluïsos de Gràcia. La nova etapa del “DescoNNecta” va dirigida a músics menors de 25 anys i en una proporció petita, els grups poden incloure membres de més edat, però que no superin mai els 29 anys.

Facebook      @desco_NN_ecta     youtube

desconnecta-peu-logos

Lluïsos de Gràcia
Telf. 932 183 372
www.lluisosdegracia.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*