29 de gener, termini per presentar projectes al Festival Píndoles

“Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre”
Barcelona, 9 i 10 de juny de 2017

Diumenge 29 de gener es tancarà la convocatòria per a la selecció  d’12 textos  INÈDITS que formaran part  de  la  programació de  la  tercera  edició  del  “Píndoles – Festival  de microteatre fora del teatre”.
“Píndoles” és un festival de microteatre, és a dir, espectacles teatrals de petit format, en espais reduïts i de curta durada. El projecte aposta, a més, pel concepte  “teatre  fora  del  teatre”,  per  tant, representacions  en  espais  poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única.

El festival tindrà lloc el 9 i 10 de juny de 2017 i s’ubicarà en diferents espais de l’Alberg  Mare  de  Déu  de Montserrat,  un  edifici  històric  d’arquitectura singular, entre modernista i neomoresca, construït al 1907 i situat al barri del Coll i Vallcarca de Barcelona.

AQUÍ TENIU LA INFORMACIÓ, O PODEU ANAR A LA WEB DEL FESTIVAL

Origen: Inici – PíndolesPíndoles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*