Porta4, una sala ideada i gestionada per dones, programa un mes de març protagonitzat per dones

Porta4 commemora el Dia de la Dona

Tres obres de teatre protagonitzades per dones al mes de març

El passat 1 de març a les 13.00 hores, a la sala Porta va tenir lloc la conferència de premsa on Verónica Pallini, actriu i directora de Porta4 i Carmen Holguera, responsable de sala, van explicar a grans trets el projecte portat a terme per tres dones, l’equip el completa Lara Vidal, gestora cultural.

Es va parlar de la importància de destacar, en una setmana tan important com la setmana del Dia Internacional de la Dona, els 10 anys que porta el projecte en peu destacant el gran esforç que està sent portar-lo endavant. Se li ha volgut donar importància que la gestió del projecte el porten tres dones. Verónica va destacar el creixement de Porta4 dient que actualment estan acompanyades per homes molt valuosos que integren el 50% de l’equip.

A Verónica li interessa remarcar el fet del gran esforç que comporta combinar la vida personal amb la laboral en un projecte d’escola i sala que no ha deixat de créixer. Es troben en un bon moment per replantejar-se tot perquè el projecte està creixent. Aquest any es va voler destacar el treball d’elles fent aquesta trobada amb la premsa i programant tres obres protagonitzades per dones.

Entre les tres propostes presentades s’inclou l’última producció de Porta4 Te voy a matar, mamá, protagonitzada per la mateixa Verónica, obra on a partir d’un text teatral investiga diferents posades en escena convidant a diferents directors i oferint un gir estètic en cada proposta.

Més informació

http://porta4.cat/web/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*