Inscriviu-vos al Show Cases de Cies. Joves de la Mostra d’Igualada!

Teatre per a JovesBona tarda a tots i totes!

Som la Cia Escomesa, la companyia jove organitzadora d’aquest esdeveniment.
En aquest correu trobareu tota la informació necessària per a participar al “Show Case” de Companyies Joves que s’organitza el dia 1 d’abril dins la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada.

La proposta és crear un espai on les cies joves puguin mostrar un tastet del seu espectacle i puguin establir contacte amb altres cies per fer intercanvis entre elles o simplement, estar organitzades. Amb aquest objectiu el programa del dia serà el següent:

  • 9:30h  Trobada i esmorzar de companyies
  • 10 a 12h “Show case” de companyies*
  • 12h a 13:30h Taula rodona de companyies
  • 13.30h Aperitiu
  • 14h Dinar popular**
  • 18.00h “Ningú et va dir que fós fàcil”  de Jove Teatre Regina***
  • 19.30h Comiat

* El format del Show case s’ha de respectar per poder complir els timings. Les actuacions han de ser de 10 minuts com a màxim, en un espai escènic de 9m d’ample x 6 de fons i amb llum general. Si alguna companyia té algun tipus de requisit que s’hagi de tenir en compte, feu-nos-ho saber lo abans possible.

**El tiquet de dinar és de 10 euros per persona. Adjuntem fitxa per poder-vos inscriure si us hi voleu quedar, així com el compte corrent per poder fer la transferència abans del 23 de març.

***Les entrades per l’espectacle de la tarda són gratuïtes, però l’aforament és limitat, així que heu de reservar-les si us hi volguéssiu quedar, omplint la fitxa:

FITXA D’INSCRIPCIÓ

US PREGUEM QUE OMPLIU AQUESTA FITXA, GUARDEU L’ARXIU INCLOENT EL VOSTRE MUNICIPI O INSTITUCIÓ I LA RETORNEU A AQUESTA ADREÇA DE CORREU gemmamartinezmartinez@gmail.com o tatelsp@gmail.com

ABANS DEL DIA 23 de MARÇ.

Qualsevol dubte que tingueu no dubteu en contactar amb nosaltres. Gràcies!

Tàtels Pérez i Cia Escomesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*