El ‘Circo Raluy Legacy’ a Manresa fins al 2 d’abril

El “Circo Raluy Legacy” presenta a Manresa el seu nou espectacle, un tribut al circ clàssic que combina tradició i modernitat.

“Un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre”

El campió mundial de freestyle, Iya Traoré, estrella invitada

El Circo Raluy Legacy arriba a Manresa amb un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posta en escena molt acurada. Un Show que com diu el seu claim és un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre”

Després de 10 mesos de gira amb més de 60.000 espectadors, el Circo Raluy Legacy arriba a Manresa de la mà de Lluis Raluy i amb números innovadors d’algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com acròbates, clowns o equilibristes. Amb la seva aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa  de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals i aquest any amb una estrella invitada de primera línia; el campió mundial de freestyle Iya Traoré que farà gaudir a tots amb la seva sorprenent actuació.

El Circo Raluy Legacy combina la senya d’identitat que acompanya a la família des del seu inici, com les seves caravanes de principis de segle o l’Hotel amb rodes amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant a les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure, l’experiència circense.

Estarà a Manresa, a la zona dels Trullols, del 23 de març fins al 02 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*