3a Mostra dels Cívics a la Nau Ivanow de Barcelona, del 19 al 26 d’abril

3a Mostra dels Cívics

19 abril – 2017

Torna la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en els diversos cicles o festivals organitzats per Centres Cívics de Barcelona durant el 2017 presentaran el seu espectacle a la Nau Ivanow.

Des de la Nau, seguim atentament la tasca de suport a les joves companyies de teatre que duen a terme aquests espais i és per això que el 2015 vam iniciar la Mostra dels Cívics per tal que les companyies puguin dur fins al final els projectes i acabin presentant els seus espectacles en unes condicions professionals.

Tenim establerta una col·laboració amb el Parc Sandaru (festival Mostra’t), el Centre Cívic Guinardó (Mostra d’Art Jove Stripart) i el Centre Cívic Casa Groga (mostra Estrena’t).

Esperem que gaudiu molt d’aquesta mostra i que entre tots fem visible la bona tasca que fan molts dels centres cívics de la ciutat.

La Mostra dels Cívics tindrà lloc del 19 al 26 d’abril, amb els espectacles següents:

19 d’abril: HI DUC DE TOT, AL BOLSO, espectacle guanyador del concurs Estrena’t. Diferents escenes conformen un univers femení on les dones són les protagonistes. Amistat, subtileses i alguna venjança són els temes principals d’aquesta peça.
Cia. L’Aura Teatre
21 d’abril: CUANDO ÉRAMOS LEMMINGSespectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove StripartTragicomèdia sobre l’evolució humana i de com els habitants d’aquest segle sobreviuen a la jungla social amb els seus instints adormits. Reunions familiars, relacions de parella, compromisos professionals. Un viatge a la intimitat de la llar on la lluita per la llibertat despertarà el nostre costat més animal.
Cía. La Grieta
24 d’abril: EXÈRSHIT!, espectacle guanyador del Mostra’t. Tres vides parades en un present arrabassat viatgen al seu origen, on lluiten pel rebuig i l’acceptació. Un viatge amb missió i coronel. Un color pel qual morir. Una guerra per la qual lluitar, i molt per parlar.
Cia. Teatro Al Cuadrado

 

26 d’abril: A PALO SECO y la rebelión de las Nancys, espectacle guanyador del concurs Estrena’t. Àgata, que de nen volia ser monja, com Gracita Morales, viu molt a prop de la Remi, que en ser òrfena des de molt abans de néixer, segons ella, mai ha tingut afecte de ningú. Encara que ara, per sort, compta amb la seva veïna, que sap molt de tot gràcies a la seva vida al costat del Picheras, sense el qual no podria viure, ni ell sense ella, diu. Així, l’Àgata s’ha entestat a mostrar-li a la Remi el camí de la felicitat, aquella en què el truc és, segons sembla, donar com més amor millor si vols rebre res del teu marit. I és que són dues dones molt diferents i alhora molt semblants, però estan tan confoses que ni ho saben. Només el públic és conscient, i testimoni, de quin gran error i horror són les seves vides.
Cía. Viéndolas Venir

Origen: 3a Mostra dels Cívics | Nau Ivanow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*