Arrenca el 8a ed. Festival Circ Cric, que durarà fins al 8 de Juliol

“Garranyics” de Tortell Poltrona, donà el tret de sortida a un programa de circ, música, teatre i natura que s’estendrà fins al 8 de juliol.

El Circ Cric celebra enguany 20 anys instal·lats al Montseny

Abril de 2017.- Comença ja la vuitena edició del Festival Circ Cric! El  diumenge 9 d’abril, a les 12h, s’estrenà la programació amb el nou espectacle d’en Tortell Poltrona i la seva companyia: “Garranyics”. Infatigable i infal·lible, el pallasso més internacional de Catalunya dirigirà i protagonitzarà –juntament amb la pallassa i directora artística del festival, Montserrat Trias– un show per a tots els públics que reflexiona sobre les dislèxies i contradiccions del nostre temps. L’espectacle es repetirà els diumenges 16 (Dia Mundial del Circ), 23 i 30 d’abril; 14, 21 i 28 de maig; 18 i 25 de juny; i 2 de juliol.

Garranyics dóna el tret de sortida a un festival que es dilatarà en el temps fins al 8 de juliol, amb nombroses actuacions i espectacles.

La següent actuació serà el dia 15 d’abril, dia en que tindrà lloc un concert amb artistes amics que inaugurarà oficialment el programa: Tortell Poltrona cantarà amb Albert Pla, Joan Garriga, Judit Farrés, Raül Refree, Maria Rodés, Ivan Telefunken i els músics Kquimi Saigi, Cesc Miralta i Marc Miralta. Una actuació que donarà pas a dos altres propostes musicals destacades: el concert de Joan Garriga i els Galàctics Mariatxis (29 d’abril) i el concert d’inici de gira de Sopa de Cabra (27 de maig). La banda liderada per en Gerard Quintana oferirà amb el Circ Cric un concert molt especial per a 500 persones, que inclourà els temes de la gira “Sopa de Cabra tanca el cercle” amb números de circ.

El programa de l’edició d’enguany també comptarà amb els espectacles de la Cia. Pere Hosta, “Tal com sóc” (19 de maig); i el Matx de Pallassos (30 de juny), joc d’improvisació acompanyat amb la música en directe dels Gumbo Jass Band, que marcarà la fi de festa del festival. El 8 de juliol, la programació del festival tanca amb “Low cost (in transit)”, espectacle de creació col·lectiva dels alumnes de l’Escola de Circ Carampa (Madrid).

http://www.circcric.com/

Dues dècades de vida sedentària al Montseny

El Circ Cric celebra el 2017 vint anys d’existència i activitat al Parc Natural del Montseny. Festeja dues dècades de vida sedentària, en les que ha ofert i continua oferint espectacles de circ, teatre, música, dansa i humor a grans i petits, en un entorn natural incomparable i acompanyats de grans artistes de casa i arreu del món.

El 29 de maig de 1997, la companyia de Tortell Poltrona obria les seves portes sota la denominació de Circ Crac, actualment el Circ Cric. Des de llavors, han passat i s’han viscut centenars d’espectacles, companyies molta il·lusió i aprenentatge. Entre els projectes més destacats hi trobem l’activitat “Un dia al Circ Cric” on més de 200.000 nens i nenes van gaudir i van descobrir el circ, i la fusió entre música i circ amb l’espectacle “La Troba Kung-Fú & Circ Cric”, que els darrers 7 anys ha omplert la carpa cada vegada.

Descarrega Dossier + Fotos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*