Creació escènica, ara, el blog de la Nau Ivanow!

El blog de la Nau Ivanow!

La revista Creació Escènica ha fet el salt al web amb el blog!Hi trobareu les últimes informacions de la Nau Ivanow, així com articles que us ajudaran a conèixer el nostre espai i tot el que hi passa dins.La publicació impresa va néixer l’abril de 2016 amb l’objectiu de fer visible la feina de molts creadors i col·lectius que cada dia omplen els nostres espais per desenvolupar-hi els seus projectes, així com de fer-vos partícips de la feina de suport i de formació a molts joves que gràcies als programes de residències i beques que oferim han pogut fer créixer les seves propostes a la Nau Ivanow. També us anirem informant dels projectes que tenim en marxa.

Creació escènica

RECORDEU D’ACTUALITZAR LES VOSTRES PREFERÈNCIES

Origen: Creació escènica, el blog de la Nau Ivanow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*