El Festival Deltebre Dansa torna a ser honorat amb el Segell EFFE

L’Associació Europea de Festivals ha distingit al Festival Deltebre Dansa com un dels millors festivals d’Europa

El Festival Deltebre Dansa ha aconseguit el Segell EFFE 2017-2018, segell europeu d’excel·lència amb el qual ja havia estat honorat des del 2015. Aquest reconeixement és atorgat per l’Associació Europea de Festivals (EFA) en reconeixement als festivals que combinen el compromís amb el sector artístic, la participació comunitària i el compromís europeu i internacional.

El Festival Deltebre Dansa ha estat reconegut com “un projecte de dansa totalment necessari” i se li ha valorat l’alt compromís artístic, el compromís amb les activitats d’iniciació per a la comunitat i la seva projecció internacional, a més de la gran qualitat de l’equip docent. Després de mesos de valoració entre centenars de propostes, el jurat internacional encarregat de prendre la decisió ha premiat amb aquest títol a esdeveniments de 39 països.

De camí cap a la 13a edició, el Festival Deltebre Dansa reforça el seu compromís amb el sector de les Arts Escèniques i amb la comunitat, sent un esdeveniment de projecció internacional ubicat i celebrat en un entorn local únic. Podeu conèixer tota la informació relativa a la 13a edició en la nova pàgina web www.deltebredansa.cat. 15 tallers professionals, 5 tallers d’iniciació i 48 espectacles de màxima qualitat.

Recordeu: Subratllat, en negreta i cursiva… Festival Deltebre Dansa 2017, del 10 al 23 de juliol a Deltebre!

Festival Deltebre Dansa 2017, del 10 al 23 de juliol

www.deltebredansa.cat | Facebook | Twitter | Vimeo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*