Ja arriba el Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre 2017.

T’hi esperem!!

Amb l’arribada del bon temps i la calor arriba també el… Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre.
En aquesta 3a edició no para de créixer: més dies, més obres, més disciplines artístiques, més gèneres i el mateix concepte d’espectacles breus, intensos i a tocar de l’espectador, amb la millor qualitat! Consulta ja tota la programació de l’edició d’aquest 2017.
Unes propostes teatrals úniques, un concepte de festival trencador i un gran ambient 100% festiu!
Reserva els vespres dels dies 9, 10 i 11 de juny per venir a un espai immillorable, l’alberg Mare de Déu de Montserrat, de Barcelona i gaudir del millor microteatre de Catalunya.
Si ja ens coneixes segur que repetiràs i si encara no hi has vingut mai… A què estàs esperant?
Mira tot el que va donar de sí l’any passat, al següent vídeo!

Nous premis i més participació del públic

Un any més, totes les obres programades al festival participen en un concurs. S’escolliran 4 obres, que es reestrenaran, en forma d’espectacle tancat, en quatre de les sales més influents del teatre independent barceloní: El Maldà, la Nau Ivanow, Sala Flyhard i el Teatre Tantarantana. Aquestes sales n’escolliran 3, la quarta per primera vegada sortirà dels vots del públic. Aquest premi és el tret de sortida a la #GiraPíndoles, que aquest any ha voltat per més de 20 municipis de dins i fora de Catalunya.

En aquesta edició el festival incorpora un nou premi: una residència artística valorada en 900€ a Cal Gras, a Avinyó (el Bages). L’espai de residència per artistes escollirà la companyia que mostri més projecció i li oferirà una estada d’una setmana perquè pugui treballar en un nou projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*