Quantes novetats! | FIMAG 2017 (9-11 juny)

FIMAG 17

De les novetats més destacades de la FIMAG’17 👉la POLSERA MÀGICA
LA POLSERA MÀGICA, PER 2€, ET DONA ACCÉS ALS ESPAIS SINGULARS

Programació, entrades i tota la FIMAG17 en un clic👉al mòbil!

📲 DESCARREGA’T AQUÍ L’APP OFICIAL DE LA FIMAG17!

PROGRAMACIÓ:

ESPECTACLE INAUGURAL: SAND ART. SOMNIS DE SORRA

Cia. Ytuquepintas Borja

Auditori Teatre Espai Ter

divendres, 9/06/2017 22.00 h

La companyia Ytuquepintas presenta un espectacle multidisciplinari que combina art amb sorra, circ, música en directe, marionetes de gran format i pintura ràpida. Un espectacle màgic en el qual només només amb les seves mans i sorra sobre un vidre, Borja González narra la vida de dues persones i transporta l’espectador a moments plens d’emoció i reflexiona sobre els seus sentiments, vivències i records. I tot plegat, amb la música en directe original de Roc Sala (pianista), Francesc Pugès (violoncel, contrabaix i serra musical) i Alexandre Guitart (percussió, plagama, rabab i tambur). Somnis de sorra ha estat programat a festivals d’arreu d’Espanya, França, Grècia, Portugal i Estats Units.

MÀGIA DE PROP

Dani Daortiz

La Sala

divendres, 9/06/2017 23.59 h

Dani Daortiz es va iniciar en el món de la màgia als 4 anys amb una joc de màgia que li va regalar el seu pare, Magiaque. Als 12 anys va visitar, per primer cop, el Círculo de Magia de Sevilla on es va introduir al món de la màgia de la mà del seu primer mestre: Mario el Mago. Avui, Dani Daortiz està considerat un dels millors mags de cartomàgia del món per la seva tècnica impecable i imaginació desbordant. Col·laborador habitual del programa televisiu El Hormiguero, és un dels pesos pesats de la màgia actual.

 

GRAN GALA INTERNACIONAL FIMAG ’17

Auditori Teatre Espai Ter

dissabte, 10/06/2017 17.00 h

dissabte, 10/06/2017 21.30 h

Des que la Fira Internacional de Màgia de Torroella (FIMAG) va fer les seves primeres passes l’any 2012, La Gala Internacional s’ha convertit en una de les activitats més esperades per als amants de la màgia del sud d’Europa. En un dia, en un sol escenari, FIMAG reuneix cada any els mags internacionals de més prestigi del moment que presenten espectaculars números inèdits…

EL MENTAL·LISTA

Javier Botia

La Sala

dissabte, 10/06/2017 23.59 h

diumenge, 11/06/2017 22.00 h

Javier Botía és molt més que un mag. Monologuista, humorista, presentador, guionista, mentalista i showman.  En aquesta edició de la FIMAG el podrem veure presentant el seu espectacle de petit format de més èxit, El mentalista, i com a conductor de  la Gala Internacional de la FIMAG.

El mentalista ha seduït al públic arreu on s’ha representat. Es tracta d’una saga de cinc espectacles que combina els millors monòlegs còmics amb autèntiques experiències de mentalisme, a la màgia de nit en farem un tastet amb un dels monòlegs de la saga.

ESPECTACLE PRINCIPAL: “MAGIE NOUVELLE”. DÉLUGE

Cia. Sans Gravité

Auditori Teatre Espai Ter

diumenge, 11/06/2017 17.00 h

diumenge, 11/06/2017 20.30 h

L’any 2002, naixia a França una nova disciplina de màgia: la “magie nouvelle”, un nou llenguatge artístic que pretén tergiversar la realitat dins la realitat mitjançant la barreja de moltes disciplines artístiques (dansa, teatre, circ, titelles, pintura, modea, art digital…). Al nostre país, aquesta disciplina encara és força desconeguda, però…

Origen: Esdeveniments | FIMAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*