FIREPEMU 2017 (Fira de Recursos Pedagògics Musicals) a finals de setembre

Inscripcions FIREPEMU 2017
Sisena Edició

Hola

Obrim el període d’inscripcions de cara a la sisena edició de la FIREPEMU, que tindrà lloc els dies 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Per sisè any consecutiu, et presentem la Fira de Recursos Pedagògics Musicals. Com ja saps, es tracta d’una iniciativa que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’ensenyament, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar les condicions de l’educació a través de la música. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines pedagògiques. Una plataforma a través de la qual professionals, empreses i institucions presenten els seus projectes i donen a conèixer els seus recursos. El marc idoni per a la reflexió al voltant de la música com a eina educativa i de la seva implicació en la nostra realitat social i cultural.

La inscripció a la FIREPEMU et dóna accés a una jornada sencera orientada al públic professional. Un total de 18 tallers, vuit presentacions i tres showcases dels quals podràs gaudir i participar al llarg de tot el dissabte 30. També podràs assistir a una segona jornada orientada a les famílies, el diumenge 1, durant la qual coneixeràs de primera mà les aplicacions pràctiques de les eines i recursos presentats a la fira. I si vols portar-hi la canalla, tan sols hauràs d’abonar 5€ per cada infant d’entre 0 i 12 anys que t’hi acompanyi.

Inscriu-te a la FIREPEMU!

En aquesta sisena edició t’oferim:

  • 24 Tallers
  • 8 Presentacions
  • 3 Showcases
  • 1 Xerrada
  • 1 Espectacle
  • 22 empreses expositores (fins el moment)

Per tal d’inscriure-t’hi segueix les següents indicacions:

– Consulta el programa: FIREPEMU PRO / FIREPEMU FAMILY
– Fes la teva INSCRIPCIÓ
– Un cop realitzada la teva inscripció ens posaren en contacte amb tu per tal de formalitzar-la i realitzar l’abonament.

Vols veure’n una mica més? Vídeo resum de la  FIREPEMU 

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta amb:

Txu Morillas
Direcció i Coordinació pedagògica
Tel.: 667 413 138
E-mail: txu@brubaker.cat

+ Informació:
www.firepemu.cat
www.brubaker.cat

 

Origen: Ja tenim a punt la FIREPEMU 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*