La 14a edició del Festival Deltebre Dansa se celebrarà del 16 al 29 de juliol del 2018

Crèdits fotogràfics: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació

La 14a edició del Festival Deltebre Dansa, esdeveniment organitzat des del 2004 per la companyia d’arts escèniques R.O.P.A. – Roberto Olivan Performing Arts, tindrà lloc del 16 al 29 de juliol del 2018, a Deltebre.

L’edició del 2017 va comptar amb l’assistència de gairebé 12.000 espectadors, 180 participants professionals de 53 nacionalitats diferents, 142 artistes de procedència nacional i internacional, 48 espectacles i 200 participants dels cursos d’iniciació. Després d’una edició marcada per diferents canvis que buscaven la millora continua del Festival, aquest any es presenta una edició renovada amb més espectacles, més tallers professionals, més cursos d’iniciació i més sorpreses que l’organització anirà desvetllant els mesos vinents.

La 13a edició del Festival va posar l’accent en l’afavoriment del turisme cultural i la internacionalització del territori, que busca una destinació cultural alternativa i respectuosa amb l’entorn local. D’altra banda, però no menys important, la professionalització del sector a través de cooperacions entre Deltebre Dansa i el sector cultural nacional i internacional, rebent, així, a 15 professionals de la gestió escènica de tota Catalunya per part del projecte PRO365/SISMO en el marc del Pla Integral de la Dansa a Catalunya que compta amb el suport de la Generalitat i de l’Institut Ramon Llull.

En paraules de Lluís Puig i Gordi, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, durant l’obertura del Festival Deltebre Dansa 2017: “El Festival Deltebre Dansa és la segona fàbrica en creació de dansa de Catalunya, equiparant a Deltebre amb Barcelona en producció de dansa. Hi ha el talent i l’aposta de crear aquest microcosmos cultural”.

Calendari > Crear nou esdeveniment > Títol: Festival Deltebre Dansa > Dates: del 16 al 29 de juliol del 2018Estigueu atents a la 14a edició!

www.deltebredansa.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*