Arrenca el Festival de titelles Guant a Valls

El teatre popular de titelles sicilià Patrimoni Immaterial de la Humanitat, principal reclam del 13è Festival Guant a Valls

> Del 9 al 12 de novembre, Valls, Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet compten amb espectacles per a públic familiar i adult
> 9 companyies, 15 funcions i 1 exposició vertebren el programa

Valls serà l’epicentre de la tretzena edició del Guant, Festival de Teatre de Titelles, del dijous 9 al dilluns 13 de novembre, amb l’atractiu principal de la companyia italiana de l’illa de Sicília, l’Opera dei Pupi, que portarà al Teatre Principal una representació del teatre popular d’aquesta illa que rebé el reconeixement de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per ésser l’únic exemple de tradició ininterrompuda d’aquest tipus de dramatúrgies. També es veuran sis companyies catalanes, una d’anglocatalana i una exposició de titelles de Granada, totes al Teatre Principal. La meitat dels muntatges són adreçats a públic familiar i l’altra meitat a públic jove i adult. Les localitats d’Alcover, El Morell i La Pobla de Mafumet també acullen representacions. En total seran 9 companyies, 15 funcions i 1 exposició les que vertebraran el programa. Les entrades ja són a la venda.

 

Més informació:
http://festivalguant.cat

Origen: Arrenca el Festival de titelles Guant a Valls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*