Jove Espectacle surt a | Veus Per Catalunya

La web que recull empreses i entitats catalanes i amb seu a Catalunya, https://ciutadaniadecatalunya.cat/ també anomenada ‘VeusxCat’ recull una informació sobre Jove Espectacle, de la qual cosa ens sentim molt orgullosos.

La informació és un recull del que expliquem sobre nosaltres a la nostra pàgina. Ho teniu més avall.

Us convidem a conèixer la resta de la web amiga:

https://ciutadaniadecatalunya.cat/

Jove Espectacle @jovEspectacle

Seguint amb l’interès de veusxCAT d’afegir dia a dia més continguts d’oci, cultura i educació, avui us volem presentar: Jove Espectacle. Quin goig va llegir coses que fan alegria, davant de tanta borixen mediàtica que vivim.

Què és i què vol ser Jove Espectacle?

Vam començat el 17 d’octubre de 2011 amb un senzill bloc d’informacions que corrien disperses per la xarxa, sobre aspectes diversos de la nostra professió: agendes i programacions, notícies professionals, fires i festivals, trobades, campanyes escolars, gires d’espectacles catalans dins i fora del principat…
http://jovespectacle.blogspot.com. El nostre propòsit era que qui ho llegís tingués una idea aproximada del que es mou veritablement en el sector: quines són les companyies que més i millor treballen, quina és la oferta real, on es programen periòdicament espectacles per a aquestes edats, quins són els reptes dels qui s’hi dediquen.A partir de juliol de 2012, varem canviar algunes coses per millorar la seva usabilitat i que fos una eina més eficient: varem crear un domini propi www.jovespectacle.cat, i varem editar el bloc amb un programa més professional (wordpress), dividit en seccions. Un any després, varem assolir una cosa que s’acostava molt més a la idea que tenim de PORTAL:Es van desplegar parts molt diferenciades de la web, com ara un noticiari sobre públics familiars i joves, fires i festivals, cròniques i crítiques d’ambdós, notícies per a professionals, i també una Cartellera dels Espectacles d’aquest sector arreu de Catalunya.Durant un temps, fins i tot van poder-se comprar entrades, directament a la nostra web, per a alguns d’aquests espectacles. El 2012 també s’havia iniciat la web per al món escolar (un dels grans públics del nostre sector), amb els tallers-espectacle d’Experiments de Melquíades, que des de 2004 ve regularment a Casa Nostra a treballar a les nostres escoles.Poc després s’hi van afegir espectacles teatrals i de titelles, tallers de dansa, música, i un llarg etcètera. I aquesta ha estat la darrera gran aposta de Jove Espectacle (avui ja una s.l.), a partir de 2016: consolidar la oferta educativa d’activitats relacionades, d’una o altra forma, amb l’espectacle i també les ciències.
Us convidem a ser seguidors del nostre portal, a enviar-nos totes les informacions que creieu que poden ser interessants de publicar, donar-nos les vostres opinions… i per molts anys!
Nosaltres ens hem adherit al butlletí, vosaltres feu com volgueu, desprès que no és digu que no hem avisat! Salut i somriures.
Redacció veusxCAT

 

Source: Jove Espectacle @jovEspectacle | Veus Per Catalunya

4 comments

  1. Món de Mones Teatre

    *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*