El III FESTIVAL ITINERANT DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES DE POBLE SEC (SECO) a l’abril

SECO 2018
III FESTIVAL ITINERANT DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES DE POBLE SEC
Del 12 al 15 d’abril 

Poble-sec (Sants-Montjuïc, Barcelona)

SECO 2018 celebrarà una gran festa popular als jardins de les Tres Xemeneies el diumenge 15 d’abril per viure en família

El Festival SECO 2018 de música i arts escèniques tindrà lloc al barri del Poble-sec del 12 al 15 d’abril.

http://festivalseco.com/

Els jardins de les Tres Xemeneies seran el punt de trobada familiar diumenge 15 d’abril amb un àpat popular i espectacles de dansa i música en viu.

La tercera edició del festival consolida el seu caràcter comunitari i es reafirma en la vocació de dinamitzar el barri del Poble-sec promovent els artistes locals i convidant-ne d’internacionals per gaudir-ne de forma col·lectiva i en família.

Un dels plats artistics forts de la jornada és l’aportació dels barcelonins COLECTIVO LA GUAPA, amb les actuacions de BORIS MICHAEL, LAS TOPE DRAMÁTICAS, PERROS CON TRAJE, HERMANOS PURPURINA i PÉTALOS.

Els jardins de les Tres Xemeneies són l’escenari d’una intensa jornada musical on també s’hi sumaran les formacions vinculades al barri COCANHA (França) i TILL APRIL (Barcelona).

SECO · un festival obert, creatiu i independent

El festival SECO convoca artistes de diverses procedències, estils i sensibilitats per que participin d’un mateix programa d’activitats. La programació es desplega pel barri durant quatre dies i promou la participació de ciutadans de totes les edats.

Diumenge 15, es convoca una gran festa popular als jardins de les Tres Xemeneies del Poble-sec. La tercera edició aposta per aquest espai urbà com a node comunitari amb una jornada d’activitats que crida a la participació de tothom, amb especial atenció al públic familiar.

S’hi farà un dinar popular i a l’escenari hi pujaran l’argentí MARTIN BRUHN (Dj Set Criollo), COCANHA i TILL APRIL. Les companyies barcelonines LOS MOÑEKOS i CIA MOVEO seran les encarregades de sumar-hi els seus espectacles de dansa per a tots els públics. I, finalment, els també barcelonins COLECTIVO LA GUAPA hi faran la seva aportació amb actuacions de BORIS MICHAEL, LAS TOPE DRAMÁTICAS, PERROS CON TRAJE, HERMANOS PURPURINA i PÉTALOS.

SECO 2018 ·  tercera edició impulsant art i comunitat

El col·lectiu Ojoquenosven va néixer al barri barceloní del Poble-sec amb la finalitat d’idear, coordinar i gestionar esdeveniments culturals fora dels circuits institucionals. Partint d’una base oberta i creativa, Ojoquenosven fa ús del dret inalienable de reunió ciutadana a través d’aquest festival que construeixen com a plataforma de promoció del treball de músics i artistes. El seu programa independent d’activitats vol ser inclusiu i està pensat per que el puguin viure i disfrutar ciutadans de totes les edats.

SECO 2018
III FESTIVAL ITINERANT DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES DE POBLE SEC
Del 12 al 15 d’abril 2018
Poble-sec (Sants-Montjuïc, Barcelona)
Venda d’entrades al web:
Seco 2018

CONTACTO: festivalseco@gmail.com

ORGANIZA: OJOQUENOSVEN
Tapioles, 53
POBLE SEC, BCN . 08004

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*