Crònica de l’espectacle ‘Invisibles’, a La Palma de Cervelló, per la Cia. Mones Teatre

TEATRE JOVE COMPROMÈS I SOLIDARI
El diumenge 11 de març es va presentar al teatre de l’Aliança de La Palma de Cervelló, INVISIBLES, espectacle de creació col·lectiva resultant d’un taller de teatre i gènere, realitzat a Corbera de Llobregat en motiu del passat 25N, Dia Mundial contra la Violència de Gènere, amb joves d’entre 13 i 23 anys.
L’espectacle vol denunciar la violència envers les dones i qüestionar els rols de gènere que, al llarg dels anys i de generacions, s’han anat instaurant a la nostra societat i a la nostra realitat més quotidiana. A través de la reflexió i del debat, s’ha volgut portar a l’escenari diferents situacions que poden passar desapercebudes, sovint invisibles, però que ténen una gran càrrega de violència masclista i/o desigualtat de gènere, herència d’un llegat hetero-patriarcal. La força i l’interès de l’espectacle està en què tot el text és la veu i pensament crític dels i de les joves que hi han participat. Tot el material escènic està creat per aquest grup d’onze joves amb dramtúrgia i direcció de Gemma Martínez.

INVISIBLES, teatre jove per la igualtat, decideix que les aportacions que va fer el públic a la taquilla inversa de l’espectacle d’ahir a La Palma, SERAN DONADES A UNA ASSOCIACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, juntament amb les aportacions del proper diumenge 18 de març al teatre de Sant Telm (Corbera de Llobregat). PER UN MÓN MÉS IGUALITARI, LLIURE I JUST!!!
Gràcies per la bona acollida i participació del públic que va assistir al Teatre de l’Aliança!

US ESPEREM PER A LES PROPERES REPRESENTACIONS!!!

 

Gemma Martínez
636 244 905
ACCEDEIX A LA WEB DE MÓN DE MONES fent click aquí

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*