Cartell de luxe en la tercera edició del Festival MiniBeat de Granollers el 5 de maig

L’imprescindible espai de cultura alternativa per a tota la família!

La Tercera edició del Festival MiniBeat se celebrarà el 6 de maig de 2018 a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers). Després d’exhaurir les entrades de les dues primera edicions, el MiniBeat s’ha convertit en una cita de referència de l’oci musical diürn pensat per a famílies: música i cultura fora del circuït tradicional, per a xics, joves i adults.

Els concerts del MiniBeat es repartiran entre diversos escenaris habilitats per tot el recinte de la fàbrica. Les actuacions a la sala Nau B1 de Cala Vento, Jupiter Lion, Xavier Calvet i els Manero Sound System seran els plats forts d’enguany.

La resta de concerts es faran als escenaris exteriors. A l’escenari de l’Arcada Koncerts tocaran les formacions més elèctriques, al de La Tèrmica les de petit format, l’escenari Satanàs Cor Petit mostrarà les bandes en format acústic i a la zona Electropark sonarà el millor de la música electrònica. Entre els artistes participants trobem Ferran Palau, Me and The Bees, l’Hereu Escampa, Vàlius, Cor Blanc, Lu Rois, Daniel Lumbreras, Gallina, Takatakachombo, Severian, Combo Thunders o Firstman, Càustic Roll Dave & Mike Mariconda i Radiobots. Menció especial per als granollerins Tiger Menja Zebra, que faran una actuació/taller molt especial.

Activitats paral·leles

Aquest any el festival retrà homenatge al desaparegut David Bowie, amb variades activitats i projeccions per recordar l’enyorat personatge. També hi haurà tallers de dj, percussió, experimentacions sonores, dibuix i pintura, pentinats i maquillatge o d’iniciació en la pràctica d’un instrument. El programa es completa amb una oferta gastronòmica amb preus molt populars, amb barres i foodtrucks.

El Festival MiniBeat està organitzat per Arcada Koncerts, una entitat que porta més de 20 anys organitzant activitats al Vallès Oriental i a d’altres llocs del Territori català, i compta  amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Informació pràctica

06/05/18 de 10:30 a 19:00 h. Roca Umbert Fàbrica de les Arts: Avda. Prat de la Riba, 77. Granollers (Barcelona)

Informació detallada i venda d’entrades a www.minibeat.cat

Entrades

Nadons 1€ (fins als 2 anys)
Infants 5 € (a partir dels 2 anys fins als 11).
Adult 10€  (a partir dels 12 anys)
Pack familiar 25 € (2 adults + 2 infants)

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Carrer Enric Prat de la Riba, 77. 08400 Granollers
93 861 49 41 www.rocaumbert.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*