Crítiques: “Marín, el mago cómico del momento’

Vist el dissabte, 28 d’abril de 2018 al Club Capitol de Barcelona

SINOPSI

¡Luces, telón y acción! Preparaos para ver un espectáculo diferente a todo el que habéis visto hasta ahora, un show de ilusionismo donde probaréis el cóctel más explosivo que hayáis visto nunca: magia, música y humor, mucho humor, se mezclan en un mismo escenario.

Os invitamos a sentaros en vuestra butaca, a dejar los problemas en la entrada y disfrutar de la original magia de Marin, así como de su absoluta incontinencia verbal.

Si crees que lo has visto todo, es que aún no has visto a Marín… Déjate seducir por una pequeña mentira, para ver un gran espectáculo. Lo importante no es descifrar el enigma, lo esencial es vivirlo.

Anunciant-se com el ‘Mago cómico del momento’, el mag Marín ens ofereix un espectacle amb una posada en escena treballada i on els watts, de llum i de so, tenen un paper bastant protagonista.

No se n’amaga quan l’anuncia: és un espectacle de màgia còmica, donant importància i espai a les dues coses. Ningú no li pot negar la espectacularitat i el ritme desenfrenat, la participació del públic i el ‘desenfadament’ amb què treballa aquest mag de Granollers, que ve de fer una gira fora de casa nostra.

Un, que ha vist -i ha fet la crítica- de mags amb un component còmic, com en Lari o l’Antonio Díaz (Mago Pop) troba que ni el nivell de màgia ni el de comèdia són per tirar coets: això sí, en cap moment l’espectacle decau, i els espectadors el segueixen emocionats i sorpresos pels trucs que s’hi presenten, i riuen sense complexes les seves bromes, la majoria de cops bastant blanques, cosa que possibilita anar-hi amb infants. Així era el passi on vaig assistir. I sap fer un final apoteòsic que posa tothom dempeus, aplaudint a cor què vols, una bona estona les coreografies finals.

Recomanable? Per una estona de lleure no està malament, com he dit al principi tota la logística de llum i so són d’alt voltatge (potser massa fort el so) i tot està al seu lloc. I el públic s’hi entrega, que, al capdavall, és la raó per la qual es fan espectacles. Ara bé, no demaneu més si teniu el paladar fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*