El FIMAG 2018 ja s’acosta: 1, 2 i 3 de juny!

La FIMAG va escalfant motors! Amb noms de primeríssim nivell.

En les últimes edicions, la FIMAG s’ha guanyat a pols convertir-se en “El punt de trobada de la màgia al sud d’Europa”. Tant pel que fa a l’atracció de públic com a nivell d’intercanvi professional.
En aquest últim aspecte, aquest 2018 es fa un pas més, i com a gran novetat obrim la convocatòria de la 1ª Fira de Programadors de Màgia, que tindrà lloc durant tota la jornada del divendres 1 de juny.

Es tracta d’un espai de trobada pensat perquè programadors, públics i privats d’arreu del país, contactin amb els professionals de la màgia. Tindrem doncs, a una dotzena dels millors mags del país presentant a Torroella de Montgrí el més destacat dels seus nous espectacles.

INSCRIPCIÓ OBERTA AQÚI PER LA 1ª FIRA DE PROGRAMADORS!

Els grans espectacles de la FIMAG ‘18 els pots veure a l’Auditori-teatre Espai Ter els dies 1, 2 i 3 de juny!

El divendres 1, espectacle inaugural amb “Battement de peur” de Laurent Piron. Un nou exponent de la magie nouvelle, nova disciplina de màgia de la qual la FIMAG és pionera en programar-la a casa nostra. Un espectacle que promet una bonica paleta d’emocions. Només cal que et deixis endur cap a un món on tot és possible.

El dissabte 2 s’han programat dues sessions de la Gran Gala Internacional. Un espectacle únic uqe reuneix figures de reconegut prestigi a nivell internacional amb els seus números més innovadors i vanguardistes.

A la Gala d’enguany hi actuaran:

Kenris Murat, amb dos números: el clàssic Tango Passion, un número poètic que combina la passió del tango amb l’art de l’il·lusionisme; i l’exclusiu Sky Dron, mai vist en públic fins ara, que presentaran al Campionat Mundial FISM que es celebra a Corea pocs dies després de FIMAG.

Charlie mag, un dels valors amb més projecció del panorama màgic català, amb Paradigma, un número d’estètica futurista on ens transporta a una nova dimensió amb coloms que apareixen, desapareixen i es transformen.

Laurent Piron, amb el seu Numero visuel, un destil·lat dels millors moments de l’espectacle 13 Rue du Hasard, on els objectes quotidians adquireixen una nova dimensió. Una autèntica delícia poètica!

Javi Benítez, amb només quatre cartes realitza el seu personal homenatge al seu mestre en forma de Réquiem por Ascanio. Premi Fool and Us al mítim programa de TV Penn&Teller (EE.UU.).

El polifacètic Miguelillo, conductor del programa Un país mágico de La 2 de TVE exercirà de presentador de la gala. Considerat un dels màxims exponents de la jove generació de comunicadors.

A la darrera jornada de la FIMAG, el diumenge 3, pujarà a l’escenari el popular Mag Lari amb el seu nou espectacle Dolce Vita, un extraordinari repertori de jocs de mans ambientats en paisatges de la bella Itàlia on humor, màgia i diversió es donen la mà. El Mag Lari desborda un cop més la seva manera de fer màgia desenvadada i la seva carismàtica faceta de xouman.

FIMAG 18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*