7è. Xuklis Festival, dissabte 19 al Pla de Montbau (Barcelona) 🎶🎸 | Afanoc

 

El proper dissabte 19 de maig celebrarem la setena edició del Xuklis Festival al Pla de Montbau

Un acte en el que el barri sencer es bolca per fer d’altaveu de la tasca de l’AFANOC – La Casa dels Xuklis i al mateix temps recaptar un bon grapat d’€ per ajudar al manteniment de les seves instal·lacions, aprofitant el poder d’unió de la música.

El cartell d’aquesta edició el formen 5 bandes de primer nivell com són:

· Mala Vida
· Brighton 64
· The Slingshots
· Suzanna Music
· The Grassland Sinners

Completa el cartell la Monturiol’s Band que, agafant la gran responsabilitat d’obrir el Festival, repeteix un any més, sent la banda que més vegades ha tocat en el Xuklis Festival. Recordem que són alumnes de l’Institut del barri, l’Institut Narcís Monturiol, que durant l’any assagen i preparen un petit repertori.

Com sempre, la recaptació i posterior aportació sortirà del servei de bar i de la venda de marxandatge relacionat amb el Festival. Així que us convidem a gaudir de la música i sopar amb nosaltres.

Aquestes vuit hores de música, aquest any comencem una hora abans, no serien possibles sense la feina de l’Associació de Veïns de Montbau i els veïns i veïnes de Montbau per tal que el Xuklis Festival sigui una realitat i un èxit.

A partir d’aquesta edició, a més, l’escenari del Xuklis Festival – #rockpelsxuklis portarà el nom d’en Pep Pla, president honorífic i cofundador de l’AFANOC. Ell va ser un dels impulsors del Festival i seva la idea de fer arribar a tothom la feina de l’AFANOC per mitjà de la música i la unió social.

Us esperem a Montbau, territori Xukli, el pròxim 19 de maig!!

Source: [Cartell actualitzat] 7 Xuklis Festival 🎶🎸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*