Ja és aquí el FITKAM 2018, la sisena edició!!

FITKAM, la fira infantil i juvenil de teatre, celebra la seva sisena edició programant més d’una vintena de funcions a Montmeló

 • Fitkam tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de maig en 6 espais de Montmeló.

 • La fira ha programat 23 representacions de 18 companyies professionals.

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar,  Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de     Montmeló,  organitza  la  6a  edició  de FITKAM, la fira infantil i juvenil de teatre, que tindrà lloc a Montmeló els dies 25, 26 i 27 de maig de 2018.

Des de divendres a la tarda, Montmeló acollirà 23 funcions de gèneres tan diversos com el teatre visual, els titelles, el circ, el clown, els contacontes o musical. FITKAM tindrà lloc en 6 espais diferents del municipi, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

En la seva sisena edició, l’organització manté la intenció de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar, on tothom té cabuda, tant famílies com programadors i professionals del sector. Gairebé 5.000 persones van participar en l’edició del 2017.

Programació

Tant el president de Kacu Mensi, Lluís Rovira, com el director artístic, Agustí Coll, es mostren molt satisfets amb la qualitat de la programació d’enguany i asseguren que s’ha fet el programa de tal manera que es mantingui la proximitat i l’essència que caracteritza l’esdeveniment i, alhora, facilitar l’assistència a tots els espectacles tant als espectadors com als programadors. Com ja es va fer l’any passat, la convocatòria per participar a la fira s’ha obert a totes les companyies del sector.

Per la seva part, l’Ajuntament de Montmeló es troba molt satisfet d’acollir novament  una nova edició de FITKAM. Fa 6 anys que s’aposta per aquesta festa cultural d’espectacles creats i pensats per a públic familiar amb l’objectiu de transmetre valors, promoure la reflexió i estimular la imaginació d’infants i adults.

Enguany, FITKAM comptarà amb una carpa de circ situada a la Plaça de la Vila de divendres a diumenge on s’hi podrà veure l’espectacle ‘Teatre de funàmbuls’ de la companyia Circ xic i ‘El globus vermell’ de Mo Clown Cia. La resta d’espais interiors i exteriors són Els Jardins de la Torreta, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l’Agrupa, la Sala Polivalent i la Sala Polivalent Petita, que és l’espai dedicat als infants de fins a 3 anys.

Osset Meu

Els espectacles i companyies que formen part de la sisena edició de Fitkam són:

DIVENDRES 25 de maig

 • Teatre de funàmbuls (Circ Xic) – Circ

DISSABTE 26 de maig

 • Papallones (Carles Cuberes) – Poesia Musical
 • Arlet (Moi Jordana Cia. de Circ) – Circ, manipulació d’objectes
 • Teatre de funàmbuls (Circ Xic) – Circ
 • Nyam, nyam (D’aquidalla) – Teatre i música
 • Bianco (Teatre Labú) – Teatre visual
 • Bergamotto show al carrer (Bergamotto) – Clown gestual
 • Dins la panxa del llop (De paper) – Titelles, dibuix, música i projeccions
 • El globus vermell (Mo clown cia) – Teatre clown
 • La Filomena va al riu (Pengim Penjam) – Titelles i actriu
 • Quo no vadis (La Pera llaminera) – Comèdia

DIUMENGE 27 de maig

 • L’arbre dels xumets (El replà produccions) – Titelles
 • Els cistells de la caputxeta (Samfaina de colors) – Musical
 • Teatre de funàmbuls (Circ xic) – Circ
 • Osset meu & the soundbox (Bruc Brothers Company) – Teatre i música
 • Singing Talent Show (Cia M&M i Namar Producciones) – Teatre musical
 • El senyor de les Baldufes (Cia Pénelope i Aquiles) – Circ
 • En Joan sense por (Més tumàcat) – Titelles
 • La rateta que fregava l’escaleta (Dreams teatre) – Teatre musical
 • La volta al món en uns quants contes (Jomeloguisojomelo.com) – Contes itinerants

Foto: Dins la panxa del bou de la companyia De paper

 Entrades

Una altra novetat d’aquesta edició és que les entrades es poden comprar anticipadament per internet a través del portal Tic Tac Tiquet fins divendres dia 25 de maig  (http://associaciokacumensi.tictactiquet.com/es/events/).

També es podran adquirir, de forma presencial, entrades i abonaments al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h. del dimarts 22 al divendres dia 25.

I durant el cap de setmana, dissabte i diumenge, les entrades es podran adquirir al Punt d’Informació, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1).

El preu de l’entrada és de 3€ per als adults i 2,5€ per menors d’edat. Enguany, i com a novetat, hi ha l’opció de comprar un abonament de 6 entrades, poden ser per espectacles diferents, per un cost de 12€.

Cal adquirir una entrada per persona i espectacle. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient.

Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.

Dinars populars

Enguany, els dinars populars tindran lloc als Jardins de la Torreta, tant el dissabte com el diumenge. El preu del tiquet de dissabte és de 8€ per persona i inclou: amanida d’arròs  de primer, de segon sípia amb mandonguilles, de postres iogurt la Fageda i aigua i vi. El cost de l’àpat de diumenge és de 8€ per persona i inclou: amanida de primer, de segon fideuà, de postres iogurt la Fageda i aigua i vi.

La venta dels tiquets serà al Punt d’Informació del FITKAM el dissabte i el diumenge, i també al centre cultural La Torreta cada tarda de 16 a 20h. del dimarts 22 al divendres dia 25.

Singing Talent Show

Sobre Kacu Mensi

Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector. Kacu Mensi està formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. L’objectiu principal és crear, promoure i defensar les arts escèniques per a famílies, infants i joves.

Informació addicional

Programa complet: http://www.kacumensi.cat/programa.

Vídeo resum Fitkam 2017:

Telèfon d’informació de FITKAM: 93 572 10 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*