FITKAM clausura la seva sisena edició omplint Montmeló de teatre infantil

Foto: El Senyor de les Baldufes (Videostudi)

  • FITKAM s’acomiada superant el 80% d’ocupació en els diferents espais del municipi

  • En l’edició del 2018, s’han programat 23 funcions de 18 companyies professionals.

Montmeló, 27 de maig  de  2017. Montmeló s’ha convertit aquest cap de setmana en el punt de trobada del teatre infantil i familiar a Catalunya.  Durant tres dies, Montmeló ha acollit 23 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com el circ, els titelles, el teatre visual, musical o el clown. FITKAM s’ha celebrat en 6 espais diferents del municipi, oferint una oferta variada en gran, mitjà i petit format, així com en localitzacions exteriors.

La fira infantil i juvenil de teatre, FITKAM, ha tancat la seva sisena edició superant el 80% d’ocupació en les sales de l’Agrupa, la Sala Polivalent, la carpa de circ, la Sala Polivalent Petita i la La Concòrdia. Des de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar,  Kacu Mensi, i l’Ajuntament de Montmeló, destaquen que la meitat dels espectacles han penjat el cartell de ‘complets’ abans de començar la funció. Tot i això, un dels grans reclams per part del públic, han estat les representacions que han tingut lloc a l’aire lliure, als Jardins de la Torreta.

El president de Kacu Mensi, Lluís Rovira, es mostra molt satisfet amb la qualitat dels espectacles i la quantitat de públic que s’ha acostat fins al municipi a gaudir d’aquesta festa del teatre infantil. Destaca que enguany, s’ha creat el programa pensant en les famílies i els programadors, per facilitar-los l’assistència al màxim de funcions.

Els espectacles i companyies que han participat en l’edició de 2018 de FITKAM són: Teatre de funàmbuls (Circ Xic), Papallones (Carles Cuberes), Mr. Arlet (Moi Jordana Cia. de Circ), Nyam, nyam (D’aquidalla), Bianco (Teatre Labú), Bergamotto show al carrer (Bergamotto), Dins la panxa del llop (De paper), El globus vermell (Mo clown cia), La Filomena va al riu (Pengim Penjam), Quo no vadis (La Pera llaminera),  L’arbre dels xumets (El replà produccions), Els cistells de la caputxeta (Samfaina de colors), Osset meu & the soundbox (Bruc Brothers Company), Singing Talent Show (Cia M&M i Namar Producciones), El senyor de les Baldufes (Cia Pénelope i Aquiles), En Joan sense por (Més tumàcat), La rateta que fregava l’escaleta (Dreams teatre), La volta al món en uns quants contes (Jomeloguisojomelo.com).

Una de les novetats d’enguany ha estat la venda anticipada d’entrades, una acció que ha tingut una bona acollida per part del públic, gairebé el 40% dels tiquets s’havien venut abans de començar l’esdeveniment. D’altra banda, enguany per primer cop, s’ha muntat una carpa de circ a la Plaça de la Vila, on han omplert l’aforament la companyia Circ Xic i Mo Clown Cia.

http://www.kacumensi.cat/programa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*