La Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum bat rècords – Diari Jornada

L’organització estima que el públic incrementarà un 15% respecte a l’edició passada.

Llibres exposats en la 15a edició de la Fira del Llibre Ebrenc aquest 26 de maig. Mar Rovira (ACN) Redacció Barcelona / ACN

La 15a Fira del Llibre Ebrenc i l’11a edició de Litterarum arriba a l’equador del certamen amb una participació d’un 15% més de visitants, segons els primers càlculs de l’organització. Durant tot el dia, la carpa central acull les presentacions i les signatures dels llibres d’una trentena d’autors convidats. Paral·lelament, també es duent a terme els espectacles programats, 35 propostes que combinen música, il·lustracions en directe amb la poesia adaptada dels escriptors dels països catalans com Joan Brossa, Joana Raspall, Montserrat Roig, Josep Pla, o Pere Quart, entre d’altres.

Entre les novetats d’enguany hi ha la incorporació de programadors internacionals i l’aposta per vincular la literatura amb el patrimoni a través de 13 espais. “Això ha generat un ambient molt bonic i proper” que ha permès que els visitants valorin que “una activitat cultural té una repercussió social”, ha afirmat el director de la fira, Albert Pujol. A més, ha confessat que cada vegada més les editorials aposten pels autors de casa nostra, i un exemple són les 75 novetats editorials. “Unes xifres molt espectaculars, prèvies a la crisi, per un territori com el nostre”, ha reblat Pujol.

Source: La Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum bat rècords – Diari Jornada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*