Convocatòria Mostra’T 2018 | C.C. Parc Sandaru de Barcelona

Arts escèniques

 BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Dins la seva línia de suport a la creació i a les arts escèniques, el Centre Cívic Parc Sandaru convoca la VIII edició del Mostra’T, amb l’objectiu d’oferir la SALA SANDARU com a espai d’exhibició per a companyies emergents interessades en presentar la seva obra davant de públic i professionals del sector.

Podran presentar-s’hi totes les companyies que disposin d’un espectacle de teatre de text per mostrar i que compleixin les condicions i els terminis previstos en aquestes bases:

1 La recepció de propostes es durà a terme de l’1 al 15 de juny inclòs. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data.

2 Per participar caldrà omplir la fitxa d’inscripció (que es podrà trobar en aquesta mateixa pàgina a partir de l’1 de juny) i enviar el currículum de la companyia, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica, material fotogràfic i vídeo de l’espectacle sencer, d’inici a fi, que podeu penjar a VIMEO o YOUTUBE, sempre i quan no es requereixi una descarrega prèvia i ens faciliteu les credencials necessàries per a poder visionar-lo sense entrebancs.

3 Les obres poden ser en llengua catalana o castellana i hauran d’estar degudament autoritzades pels autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.

4 Del total de projectes presentats a la convocatòria se’n farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar a la mostra com les no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 16 de juliol.

5 Les obres de teatre seleccionades es presentaran un divendres dels mesos compresos entre setembre i desembre del 2018, a les 20.30h. L’espai d’actuació serà la Sala Sandaru. Una sala amb capacitat per a 180 persones, escenari tipus rosco de 7m d’ample, 5m de fondària i 40 cm d’alçada, 2 vestuaris i equip d’il·luminació i so. Fitxa tècnica: http://bit.ly/raidersandaru.

6 El centre cívic aportarà el material de llum i so del que disposi. El vestuari, l’escenografia, atrezzo i material tècnic específic necessari  correrà a càrrec dels participants. La sala estarà a disposició del grup des del matí fins l’hora de la representació. Totes les companyies hauran de disposar d’un tècnic de llum i so.

7 Cada companyia podrà fer publicitat específica del seu espectacle. El centre cívic s’encarregarà de la difusió de la mostra a través de flyers, cartells i difusió a través de la web del centre cívic i les plataformes 2.0.

8 Cada companyia rebrà el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T. La Sala Sandaru garantitza aportar la quantitat restant en cas de no arribar als 300€ a partir del taquillatge.

9 A partir de votació popular, i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre, s’atorgaran dos premis:

  • Premi Públic: Dotació econòmica de 200€.
  • Premi Mostra’T: Aquest consistirà en formar part de la programació durant 4 dies al TEATRE EOLIA, la possibilitat d’establir-se com a residència del gener al juliol del 2019 al Centre Cívic Parc Sandaru, a més d’una dotació econòmica de 400€.

10 El veredicte  es donarà a conèixer el dissabte 15 de desembre del 2018, en un acte de cloenda a la Sala Sandaru.

11 Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

 

Les propostes s’hauran d’adreçar per correu electrònic a: artsesceniques@ccparcsandaru.cat o bé per correu ordinari a: Arts escèniques. Sala Sandaru  C/ Buenaventura Muñoz, 21  08018 Barcelona

Col·laboradors: Teatre Eòlia, Companyia La Niña Bonita, Companyia Momos Teatro, Companyia Georgette and Miss Wolf, Gemma Reguant.

Clica aquí per trobar informació sobre les passades edicions del Mostra’T.

Source: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/parcsandaru/p/4484/convocatoria-mostrat-2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*