Festival d’arts de carrer al Centre Cívic Casa Groga de Barcelona – 2 i 3 de juny

Benvolguts/des,

Ens plau convidar-vos al 14è Festival d’Arts de Carrer de la Casa Groga, DESPLAÇA’T  que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny.

Dissabte 2 a partir de les 11 h INAUGURACIÓCreativitat, art i joves en clau comunitària. Les entitats joves del territori transformen l’espai públic mitjançant la pintura mural. Després el xou no para, la ALWAYS DRINKING MARCHING BAND ens presenta l’espectacle BE DIFFERENT – UNA NOVA ESTRELLA HA NASCUT …

El mateix dia a partir de les 17.30 h us oferim el DESPLAÇA’T: MARATÓ, un espai “aparador” amb les últimes novetats en les disciplines d’arts de carrer. 8 espectacles de qualitat i  totalment gratuïts dirigits a programadors i públic en general. A la nit, a partir de les 22.00 h, el Desplaça’t ens ofereix l’espectacle sobre l’escenari amb Calet versions dins del DESPLAÇA’T MUSICAL

L’endemà diumenge 3 al matí, DESPLAÇA’T: TRADICIÓ I CARRER. A la tarda serà el torn del CIRC I FOC A LA PLAÇA, amb ofertes interessants per programadors i públic i com a cloenda de luxe, DESPLAÇA’T: FOC, DRAC I DIABLES.

Per a qualsevol informació complementària no dubteu a contactar amb nosaltres o a consultar la nostra web.

Cordialment,

L’equip del centre cívic de la Casa Groga

 

Centre Cívic Casa Groga
Av. Jordà 27
08035 – Barcelona
Tel: 93.418.65.31
http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/casagroga
A/E: cccasagroga@qsl.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*