Aquest cap de setmana, a Girona, El Festivalot!

2 i 3 de juny de 2018 – Girona

http://festivalot.cat/

PROGRAMA

MAPA

COMPRA D’ENTRADES

Què és el Festivalot

El Festivalot és el festival de música en família de Girona. Es tracta d’un festival jove (nascut l’any 2015) i ràpidament consolidat en el sector familiar i cultural català. Les famílies que s’apropen al Festivalot poden gaudir plegats, grans i petits, de tot tipus de propostes musicals i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals com són grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar); animació infantil tradicional; clàssica; jazz; electrònica… Tots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

El Festivalot és, a més d’un festival de música en família, un festival de ciutat. Diferents empreses, entitats i equipaments de Girona col·laboren amb el festival per tal de complementar el programa del Festivalot amb avantatges i serveis que tenen l’objectiu de millorar l’estada de les famílies.

Informació per als pares i mares

Els nens i nenes són molt sensibles als volums elevats, i és per això que els concerts en recintes tancats del Festivalot adaptaran els volums d’amplificació al públic més jove.

Referent al tema de les entrades que han de pagar els nens i nenes: cada concert funciona diferent. En alguns casos, els menors d’1 any  o 3 anys no paguen entrada. Informeu-vos bé sobre si cal que els nens i nenes que van amb vosaltres han de pagar o no entrada.  S’ofereixen també molts concerts i activitats gratuïts.

El Festivalot vetlla per la màxima comoditat de les famílies oferint zones de descans, lactància i joc d’entrada lliure, on en alguns casos es disposarà de trones i microones per a escalfar els àpats dels petits.

El públic que vingui de fora de Girona gaudirà de diferents facilitats i descomptes en allotjament.

Qui som

La productora que organitzem el Festivalot és Pistatxo Produccions, del grup de música Els Amics de les Arts. Tots som pares, dos vivim a Girona i tots coneixem molt bé la ciutat, on sovint ens reunim els quatre amb les nostres famílies. Hem dissenyat el festival que com a pares ens agradaria poder disfrutar amb els nostres fills, on diferents estils de música hi estiguin representants i a la mida de la ciutat on es fa. Un festival que sigui una gran festa de la música per viure en família. Aprofitem el Festivalot per dirigir-nos als pares i mares com nosaltres i per reivindicar que tot i tenir fills, encara volem seguir anant a concerts i disfrutar de la música. Esperem que us ho passeu tan bé al Festivalot com nosaltres hem disfrutat creant-lo. Els Amics de les Arts-Pistatxo Produccions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*