‘La nit més llarga’ al Parc Sandaru de Barcelona, el 30 d juny. Joves entre 16 i 25 anys!

Després del gran èxit de convocatòria i participació de les tres primeres edicions, torna LA NIT MÉS LLARGA.

Un workshop nocturn per a joves entre 16 i 25 anys que celebrarem la nit del divendres 30 de juny de 2018, des de les 23.59h fins les 6.00h de la matinada.

Serà tota una nit dedicada a aprendre a treballar en espais no convencionals i a coordinar-se per a crear peces de teatre entre directors, dramaturgs i actors. La vetllada estarà guiada per tres grans professionals de l’escena contemporània: MARTÍ TORRAS MAYNERIS, SONIA ESPINOSA i DAVO MARÍN i el dissabte dia 30 de juny a les 20h presentarem al públic el resultat d’aquest procés creatiu als espais del Sandaru.

El període d’inscripcions serà del 4 al 23 de juny, només cal omplir el formulari que trobareu clicant aquí.

Us adjuntem en aquest correu la nota de premsa del nostre repte nocturn anual tot desitjant que sigui del vostre interès i sobretot de l’interès de molts joves que se sentin atrets per la creació i per les arts escèniques i us animem a difondre el vídeo promocional que podeu veure clicant damunt de LA NIT MÉS LLARGA.

Centre Cívic Parc Sandaru
C/ Buenaventura Muñoz, 21
Tel. 93 309 06 35
www.ccparcsandaru.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*