Residències Escèniques a Can Felipa (Barcelona) termini: 18 de juny

CONVOCATÒRIA ARTS ESCÈNIQUES 2018-2019

CENTRE CÍVIC CAN FELIPA

El programa d’Arts Escèniques del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització, dividida en dues modalitats: Escena actual i Menuda Felipa. Els projectes seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació d’escena Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa que es planteja com un laboratori, un espai d’experimentació, formació i producció, on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius treballen conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes escènics seleccionats.
Totes les persones implicades seran acompanyades d’un o més professionals en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes, així com de sessions d’assessorament per al disseny conjunt de les activitats de mediació, sempre amb la intenció de fomentar el debat i la reflexió crítica i pràctica davant de la producció artística la seva exhibició.
Horaris

Presentació de projectes fins el 18 de juny
Bases

Consulteu les bases de la convocatòria al següent document: http://www.cccanfelipa.cat/uploads/editor/bases%202018.pdf
Informació complementària

Comissió de selecció:
EVA GARCIA: experta en creació i producció artística comunitària, actualment comissaria el programa Art i part

MAYTE LUQUE: referent del projecte de dansa del centre cívic Barceloneta.

OLGA FUSTÉ: coordinadora del programa d’arts escèniques de Can Felipa.

Centre Cívic Can Felipa
Pallars, 277
08005 Barcelona
T. 932 563 840

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*