Joves mags: presenteu-vos al Màgicus 2018 dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona

Concurs de Joves Mags 2018 – FESTIVAL MÀGICUS

Els joves mags teniu una cita a Lluïsos de Gràcia!

El Festival de Màgia Jove de Barcelona, organitzat per la Cia. Mag Oli i Lluïsos de Gràcia, arriba a la seva 9a edició.

Les inscripcions pel Concurs de joves mags estan obertes fins el dia 1 de  de juliol. Els seleccionats es donaran a conèixer el 16 de juliol.

1 de juny de 2018 – Un dels principals objectius d’aquest festival és promocionar als mags més joves i, per aquest motiu, el concurs es converteix en un dels actes principals. Qualsevol mag d’entre 14 i 25 anys hi pot participar i el jurat, format per professionals de la màgia i del teatre i membres de l’organització, seran els encarregats de valorar la tècnica, l’originalitat i la posada en escena. Fins el dia 1 de juliol s’han de fer arribar un vídeo, un breu currículum i tots els arxius que es puguin adjuntar al correu electrònic festivalmagicus@lluisosdegracia.cat. El dilluns 16 de juliol el Comitè de Selecció farà pública la llista dels seleccionats.

Després de l’èxit de l’any anterior es repetirà l’experiència de comptar amb un assessor que durant l’assaig previ a la gala de concurs, ajudarà a tots els concursants a millorar petits detalls. L’endemà, el dia de la Gala, el Jurat s’encarregarà de donar les seves opinions als concursants.

Com a novetat en aquesta edició, a més a més dels premis que atorgarà el jurat, un primer, un segon i un tercer premi, i un Gran Premi del Màgicus – Festival de Màgia Jove de Barcelona, s’entregaran, també, tres reconeixements: a la idea original; a la tècnica; i a l’atmòsfera màgica. A més, la FIMAG – Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí atorgarà el “Premi FIMAG”, consistent en un contracte per actuar a la FIMAG 2019.

El concurs es celebrarà el divendres 5 d’octubre. L’endemà, dissabte 6, tindrà lloc la Gala de màgia on es podran veure mags reconeguts d’arreu del territori i on es donaran els premis del concurs. El guanyador actuarà també en aquesta Gala. El Jurat estarà format per representants de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i de la Federació Internacional de Societats Màgiques.

El diumenge dia 7 és el dia en que es faran els tallers i les formacions. A més a més aquest any tornarà amb força la Màgia als mercats. Podeu consultar-ne més detalls i trobar  tota la informació a la pàgina web i a les xarxes socials.

Més informació: comunicacio@lluisosdegracia.cat

Lluïsos de Gràcia
Plaça del Nord, 7-10
08024  Barcelona

festivalmagicus@lluisosdegracia.cat
93 218 33 72
www.lluisosdegracia.cat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*