El ‘DescoNNecta’, concurs de bandes novelles, obre convocatòria | Lluïsos de Gràcia (Barcelona)

  • La final serà al novembre en un concert al Teatre de Lluïsos on els dos finalistes faran de teloners d’un cap de cartell reconegut que s’anunciarà més endavant
  • El jurat estarà format per professionals de l’àmbit musical i membres de festivals catalans com el Canet Rock i el Festival Cruïlla i els segells discogràfics independents Bankrobber i BCore.

Vila de Gràcia – 4 de juny de 2018. Per tercer any el DescoNNecta, concurs impulsat des de Lluïsos de Gràcia i el magazine cultural L’Ampli, ofereix l’oportunitat de tocar i entrar en contacte amb programadors, festivals i periodistes especialitzades a bandes de música, d’arreu del territori, formades per joves. Fins al 12 de setembre els grups musicals novells amb esperit creador, formats majoritàriament per joves de menys de 25 anys i en una proporció petita membres de fins a 29 anys, es poden apuntar al web www.desconnecta.cat. El concurs consta de dues semifinals, els guanyadors de les quals actuaran al novembre al Teatre de Lluïsos de Gràcia amb un cap de cartell reconegut, en un escenari professional i envoltats de públic. Aquest mateix públic jugarà un paper clau a l’hora de decidir els guanyadors, ja que, el seu vot contarà el 50% juntament amb el del Jurat.

Per participar-hi, els grups han d’enviar un vídeo o una maqueta al correu desconnecta@lluisosdegracia.cat abans del 12 de setembre amb una cançó de creació pròpia i de qualsevol estil musical. Inicialment se seleccionaran entre 6 i 8 grups, que es donaran a conèixer durant la festa de presentació del Concurs, que es farà al setembre a Lluïsos.

Les semifinals
Els grups seleccionats tocaran a les semifinals en directe o el 19 o el 20 d’octubre al pati de Lluïsos de Gràcia. El repertori serà d’entre 20 i 30 minuts i haurà d’incloure temes propis. Els 2 grups finalistes d’aquest doble concert passarà a la final que tindrà lloc el novembre al Teatre de Lluïsos de Gràcia i faran de teloners d’un grup professional conegut que encara no podem anunciar. Podeu consultar tota la informació a les bases.

El jurat estarà format per membres de l’organització i professionals de l’àmbit musical com festivals catalans (Canet Rock i el Festival Cruïlla) i segells discogràfics independents (Bankrobber i BCore). En breu s’anunciaran més col·laboradors.

Desconnecta 218
Aquest és el tercer any que es convoca el “DescoNNecta”, un concurs dirigit músics menors de 25 anys i en una proporció petita, els grups poden incloure membres de més edat, però que no superin mai els 29 anys. El primer any els guanyadors van ser Snozeer i Wood que van poder tocar amb Joan Colomo. El segon any Capromoscow i Mi primer yo van actuar a la final amb Nueva Vulcano.

Per més informació:
www.desconnecta.cat
comunicació@lluisosdegracia.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*