Torna el Tangent, el Festival de les Arts del Districte de l’Eixample

Del 22 de juny al 26 de juliol del 2018 als centres cívics

Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample, celebra la seva segona edició amb l’empenta que ens donen els bons records de l’edició inaugural de l’estiu passat.

La cita torna amb 23 propostes de diferents àmbits de la creació cultural com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques. Als sis centres cívics de l’Eixample (Casa Elizalde, Casa Golferichs, Cotxeres Borrell, Fort Pienc, Urgell i Sagrada Família). Amb la idea de fer dels barris un gran escenari on trobar i gaudir de propostes innovadores de l’escena catalana, el districte de l’Eixample proposa un conjunt d’espectacles gratuïts amb artistes i companyies de renom, junt amb d’altres que potser encara no coneixeu, però que apunten fort a projectes de gran qualitat.

#tangent18

Consulta tota la programació al web

Mrs Brownie [Teatre Nu]

Dimarts 26 de juny, a les 21 h
Obertura portes a les 20.30 h
Espectacle al pati del CC Sagrada Família
Entrada lliure

MÚSICA I TITELLES. Mrs.Brownie mira amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser una diva, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.

Espera [Cia. Eia]

Dimarts 3 de juliol a les 20 h
Espectacle als jardins del CC Urgell

Entrada lliure
Espera és un espectacle de circ participatiu on el públic està convidat a viure de prop les acrobàcies que succeeixen a escena. Quan el límit entre l’escenari i el públic desapareix, l’espectacle es converteix en una ocasió per compartir una experiència col·lectiva, on ens mirem a la cara amb desconeguts i ens escoltem amb els cossos.

Wasted [Íntims Produccions]

Dimecres 4 de juliol a les 22 h
Espectacle al patí interior d’illa de la Casa Elizalde. Entrada lliure. 

L’Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l’arbre d’en Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records; Com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses. Però en Toni voldria que li fessin una gran festa. I que es retrobin, s’abracin i s’expliquin secrets.
Íntims Produccions és la primera companyia que ha portat a escena aquest text de Kate Tempest fora del Regne Unit.

Cuentos cruentos [Teatro Calánime]

Dijous 5 de juliol a les 20 h
Espectacle al CC Cotxeres Borrell
Entrada lliure

Teatre musical. Espectacle que compta amb música en directe. Dóna una visió irreverent i contemporània de contes tradicionals. Els personatges s’embarquen en un món urbà i terriblement quotidià, on els protagonistes no tenen una vida de conte: els set nans estan a l’atur, els tres porquets no troben una casa digna per viure, la Ventafocs és obesa i no guanya prou per sabates de cristal…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*