Jornada gratuïta sobre creació en dansa al CCCB i altres esdeveniments que no et pots perdre!

APdC

Comunicat APdC

16/01/2019

T’oferim diferents propostes de formació, debats, convocatòries i tallers que poden ser del teu interès!

Hem iniciat el 2019 hiperactius! Entre gener i febrer hem preparat diferents propostes com convocatòries, tallers, formacions i jornades de reflexió, que toquen pràcticament totes les vessants del sector. Què et ve de gust fer? Estarem encantats que ens hi acompanyis!

Jornada de reflexió: Motors de creació

Comencem presentant la gran novetat d’aquest primer trimestre: La jornada Motors de Creació, una reflexió sobre què empeny als professionals de la dansa a crear i com és aquest procés. Abordarem la creació des de diferents punts de vista: a través de taules rodones i debats, a través d’instal·lacions i, també, en pràctica, amb laboratoris de creació. Aquests tallers pràctics els duran a terme Juan Carlos Lérida, Maria Campos & Guy Nader, Sònia Gómez i Big Bouncers. Les places són molt limitades i cal inscripció prèvia.

Divendres 15 de febrer de 10.30h a 21h.

On: CCCB (Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona)

Accés gratuït a la jornada i als tallers, amb inscripció prèvia. Més informació aquí.

Sessió formativa sobre internacionalització

En el nostre sector és molt comú moure’s internacionalment. Però si no ho has fet mai, segur que tens moltes preguntes. A la sessió Estic preparat per internacionalitzar-me? parlarem de les ajudes econòmiques disponibles i de qüestions pràctiques a nivell de producció en gira.

Divendres 18 de gener de 10h a 14h.
On: Seu de la SGAE. Passeig Colom núm. 6. Barcelona
Sessió gratuïta per a socis i sòcies de la TTP, AADPC, APCC i APdC. 5 euros per a no socis/es. Places limitades! Més informació i inscripcions aquí.

Carretera i Dansa

Iniciativa d’impuls a projectes (nous o que ja estan en marxa) enfocats a la creació de nous públics. Cal presentar proposta abans del 30 de gener. Se seleccionaran quatre projectes, un per província.

Més informació aquí.

L’ocupació en les arts escèniques

L’APdC i Barcelona activa continuen la seva col·laboració enfocada en l’ocupació i les transicions professionals en les arts escèniques amb una sessió de 3 hores que posarà la mirada en el futur per veure l’impacte del sector de les Arts Escèniques en l’ocupació.

Dimecres 30 de Gener de 16:00 – 19:00h.

On: Seu de Barcelona Activa (C. Iniciativa Emprenedora – Glòries, C/ Llacuna 162-164, Barcelona).
Inscripcions gratuïtes aquí.

La pelvis femenina en relació amb la dansa i la vida quotidiana i sexual de les dones

L’objectiu d’aquesta sessió de formació organitzada per l’APdC és conèixer el funcionament mecànic de la pelvis en relació a la dansa i al sistema reproductiu femení.

Dimecres 6 de febrer de 12h a 14h a La Caldera.
Sessió gratuïta (és unaformació becada del Centre de Prevenció en Arts Escèniques).
Places limitades, inscripcions gratuïtes fins el 5 de febrer. Més informació, aquí.

Troba’ns també a: APdC Dansa on Facebook APdC Dansa on Twitter APdC Dansa on Vimeo
Les dades de caràcter personal que ens has proporcionat seran tractades i incorporades en un Fitxer responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA DE CATALUNYA. Conforme allò disposat en els articles 15 i 16 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: Carrer de Sant Adrià, 20 08030 Barcelona o bé feu click aquí.
Logos de: Generalitat de catalunya, Ajuntament de Barcelona, Fundación Aisge, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*