Participa al Tothom Balla: dansa col·lectiva per La Quinzena | APdC

APdC

Comunicat APdC

23/01/2019

Tothom balla: coreografia participativa per celebrar la dansa i clausurar la 2a edició de La Quinzena

Mar Gómez dirigieix la coreografia, pensada per a què tots els participants, professionals i aficionats, ballin plegats

Al març, torna el tothom balla! Una proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar i que tindrà lloc a totes les ciutats de la Quinzena Metropolitana de Dansa de manera simultània el 30 de març a les 12 h.

En aquesta edició, ha estat Mar Gómez qui ha creat per a tothom balla una coreografia fidel al seu estil molt personal. Tant és l’edat que tingueu, l’experiència o el nivell: aquí el que compta és tenir ganes de ballar!

Per participar no cal tenir cap gran experiència, només moltes ganes de ballar i moure’s. Els participants us podeu aprendre la coreografia utilitzant els vídeos i assistint als assajos voluntaris que s’organitzaran a totes les ciutats participants. A Barcelona es faran 2 assajos oberts a tothom a l’Atri de l’Institut del Teatre els dissabtes 2 i 16 de març a les 11 h. Tothom que ho vulgui s’hi pot apuntar a través d’aquest formulari.

El 29 d’abril tindreu una altra oportunitat. Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, l’APdC organitzarà una festa a la ciutat de Barcelona en la que podreu tornar a ballar la coreografia creada per Mar Gómez per a tothom balla. (el lloc i l’hora de la festa s’anunciaran més endavant).

Troba’ns també a: APdC Dansa on Facebook APdC Dansa on Twitter APdC Dansa on Vimeo
Les dades de caràcter personal que ens has proporcionat seran tractades i incorporades en un Fitxer responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE LA DANSA DE CATALUNYA. Conforme allò disposat en els articles 15 i 16 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que pots exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: Carrer de Sant Adrià, 20 08030 Barcelona o bé feu click aquí.
Logos de: Generalitat de catalunya, Ajuntament de Barcelona, Fundación Aisge, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*