Crítiques: “Les aventures del lleó vergonyós” de El Pot Petit

Vist el dijous, 29 d’octubre de 2020 al Teatre de Salt, dins del Temporada Alta – Estrena

Les aventures del lleó vergonyós – El Pot Petit

SINOPSI

Us convidem a descobrir les aventures del lleó vergonyós. Un viatge
ben divertit amb titelles i música en directe per descobrir les emocions
de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i
sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions són difícils de
gestionar.

FITXA ARTÍSTICA

  • AutoriaRuth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà 
  • Direcció: Ruth Garcia Ruz i El Pot Petit
  • Intèrprets: Mercè Munné Parera i Ovidi Llorente Saguer (titellaires i cantants)
  • Direcció musical: Dani López Pradas
  • Escenografia i titelles: Martí Doy
  • Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS
  • Producció: El Pot Petit
  • Espectacle patrocinat per:
  • Durada: 50 min (aprox.)  – Edat recomanada: De 2 a 5 anys

Les aventures d’aquest simpàtic lleó, jovenet i dominat per la vergonya, que en un fantàstic viatge, coneixerà d’altres animals, cadascú amb una emoció que també l’embarga o de la que gaudeix. Molt indicat per als més petits, per la dolçor i impecable treball dels seus dos actors-manipuladors de titelles i cantants, per les fàcils i encomanadisses cançons (destaquen la música feta en directe, els jocs de veus i la inclusió del músic en algunes de les accions i veus en off) i la senzilla però reeixida posada en escena, so i il·luminació.
Com que a dia d’avui ningú no pot acabar d’aconseguir que als espectacles familiars deixin d’anar els més petits de la casa (que segueixen l’espectacle des de la falta de pares i mares, perquè són menuts i no veurien res), el més assenyat és fer espectacles que facin que aquest públic tingui uns arguments que puguin seguir i gaudir, tot amanits amb música.
I ho aconsegueixen.
Només observar que en la tornada a casa, hi ha un parell de trobades amb animals que ‘desenganxaven’ al públic, per petits desajustos de ritme i dramatúrgia, que segur que restaran resolts per a les properes funcions, ja que es tractava de l’estrena.
Però en resum, un espectacle idoni per a funcions familiars i també per a dur a centres d’Educació Infantil, tant els que fan les primeres etapes, com pels que tenim a les mateixes escoles on hi ha Primària, anomenats tradicionalment Parvulari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*