La XXVa. Mostra de Teatre de Barcelona (Teatre del Raval) ha proclamat els guanyadors

Guanyadors de la 25a Mostra de Teatre de Barcelona

Enguany la Mostra celebra 25 anys oferint a nous i joves creadors, actors i directors la possibilitat de mostrar els seus treballs dins del panorama teatral de la ciutat i del país.

Aquesta ha estat una Mostra atípica, marcada per la situació sanitària que vivim a nivell mundial i on tothom ha fet un esforç extraordinari per a poder mantenir el teatre i la cultura al lloc que li correspon. També ha estat una Mostra plena d’agraïments cap a tothom que l’ha fet possible durant aquest quart de segle d’existència. I un cop més, la MTB no s’ha rendit i s’ha adaptat, per a mantenir la seva esperada Festa de Cloenda i Lliurament de guardons, que s’ha transmès en streaming avui, dilluns 18 de gener a les 21h. En el decurs de l’acte, s’han donat a conèixer els guanyadors de l’edició.

La cerimònia s’ha pogut seguir al canal de Youtube del Teatre del Raval a partir de les 21h: https://www.youtube.com/user/TeatreDelRaval

L’acte, conduït per l’actriu i presentadora CRISTINA BRONDO, ha comptat amb les actuacions de la COMPANYIA LA MELANCÒMICA (guanyadores del Premi Especial Jurat de la 24a Mostra de Teatre) i RETAHILA BALLET.

Us recordem els membres del Jurat d’aquesta 25ª edició:

Montse Miralles (Actriu i directora teatral), Joana Cortils (Membre de Nova Veu, plataforma de crítics joves de Recomana.cat), Pep Armengol, (director de càsting), Josep Mª Viaplana (Gestor cultural i crític teatral), Carles Armengol (Recomanador de teatre a “TeatreBarcelona” i representant del públic) i Jaume Viñas (Actor i director).

ELS GUANYADORS

Els grans guanyadors de la nit han estat l’espectacle PARTÍCULES PARAL•LELES de THE AMATEURS COMPANY, que ha estat guardonat amb el premi al millor espectacle i ha obtingut nominacions a Millor actriu per Rina Ota i Millor actor per Nil Coral, i l’espectacle BATEC de AFLEL TEATRE, que s’ha endut els premis a millor actor per a Àlvar Triay i millor actriu per a Catalina Florit, i ha estat nominada a premi al millor espectacle.

  • Premi al millor espectacle a: PARTÍCULES PARAL·LELES – THE AMATEURS COMPANY
  • Premi al millor actor a: ÀLVAR TRIAY per BATEC
  • Premi a la millor actriu a: CATALINA FLORIT per BATEC
  • Premi intèrpret revelació a: MARIA MARTÍNEZ per DONES I SILENCI
  • Premi Especial del Jurat a: W.I.T.C.H. – COMPANYIA LES FUGITIVES
  • Premi Votació Popular al millor espectacle per: LET ME DOWN SLOWLY – CIA AFFLICTUS

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*