Què us falta, d’aquí a final de curs? Educació Infantil, Primària i Secundària

Conté activitats de Ciències, Educació Emocional, Anglès, Astronomia, Ecologia, Música, Dansa i molts Espectacles!

Benvolguts/des,

Catàleg activitats i preus Jove EspectacleSabem de cada any que, just per aquesta època,  ja esteu mirant-vos quines sortides i activitats fareu durant el tercer trimestre, i potser alguna que us ha quedat per finals de febrer i març. Per això aquest post: per a informar-vos de totes les activitats que des de Jove Espectacle us oferim fins a finals de curs.

Més avall teniu els enllaços a tot el que oferim per a cada cicle educatiu i àrea. Tota la informació la podeu trobar si baixeu el catàleg complet d’activitats, amb preus, clicant la imatge que teniu a la dreta.

Si teniu cap pregunta, ens envieu un correu a info@jovespectacle.cat o ens truqueu al 609313501. La informació directa i personalitzada sempre és la millor, i podreu comprovar que tenim preus i condicions molt flexibles i adaptables a cada necessitat.

Penseu que nosaltres VENIM A L’ESCOLA A FER ELS TALLERS I ESPECTACLES, QUE PODEN SER PER A VARIS CICLES, FINS I TOT PODEM FER DIFERENTS TALLERS EN UN DIA (SI SÓN DE LA MATEIXA PERSONA O COMPANYIA), per exemple, un per a grans i un altre per a petits, sense cap sobrecost. També podem fer-ho en un local o teatre proper a la vostra escola, si ho preferiu.

Restem a l’espera de les vostres consultes, tot agraint-vos a l’avançada la vostra atenció.

Aquí teniu totes les activitats que oferim per a cada cicle:

Les mateixes activitats, agrupades per àrees:

Totes les nostres activitats ▼▼▼

Melquíades, ciència per a escolarsExperimentos con Burbujas - MelquíadesPiensa en ciencia - Equipo MassanaFesta a la granja - Educació Emocional - Almaradas/JEtile_singlish tile_4estacions tile_MagicaNitNadal tile_Planetari
2 porquets i una porqueta - L'Estenedor teatretile_TrifulguesSolLluna
tile_Planetari tile_Planetari tile_Planetari
tile_PauFlors Els cignes i el Rei - Dansa Xalestatile_cucsdeseda tile_amicpeix
 tile_Planetari Tutti colori - L'Estenedor teatretile_SupermercatJoglars tile_MagikMent
Menuda - L'Estenedor teatreDiplo - L'Estenedor teatretile_ContesMon
tile_Planetari El Quixot - L'Estenedor teatretile_ExplicaDansa tile_DansaModerna
88 Infinits - Arnau Vilardebò tile_Planetari
 

Fes-nos saber què et fa falta:

 
[formidable id=34]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*